Merle Jääger paljastab: tahtsin tõsiselt soovahetusoperatsiooni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. mail esietendub vanas anatoomikumis Vanemuise ja Tartu Ülikooli muuseumi koostöös valminud lavastus «Vaim masinas. G. F. Parrot», nimiosas Merle Jääger.
5. mail esietendub vanas anatoomikumis Vanemuise ja Tartu Ülikooli muuseumi koostöös valminud lavastus «Vaim masinas. G. F. Parrot», nimiosas Merle Jääger. Foto: Heikki Leis

Värskes ajakirjas, Naisteleht, räägib Teater Vanemuine näitleja ja luuletaja sellest, kuidas Kaalude tähtkuju esindajana on tal alati olnud sees võrdselt nii naine kui mees.

Endine punkar ja võitlejahing Merle Jääger ehk Merca tunnistab Naistelehele antud intervjuus, et mõtles millalgi lausa soovahetusoperatsiooni peale. «Vahel võib vales kehas sündida». 80-ndatel oli aga selline operatsioon Nõukogude Eestis võimatu. Merca, kes mängib Vanemuise uues tükis meest, kuulsat füüsikut - Tartu Ülikooli esimest rektorit Georg Friedrich Parrotit, räägib et tal pole see esimene kord mehelikkust enda seest otsida. Merlel meenub seik, kus ta 10-aastaselt oli rannas ja tema emale lõi üks mees külge, alustades juttu Merka poole suunates, et teie poeg sukeldub nagu delfiin. Merka peab seda elu parimaks komplimendiks.

Aastatega on Merca siiski oma «kesta» õppinud armastama ja ütleb, et inimene harjub kõigega: ka kõrvuni s*ta sees harjub elama» räägib eks-punkar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles