Ilmaennustus lubab Pippa Middletoni pulmapäevaks tugevat tormi, kuid see on hea enne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: Backgrid/Scanpix

Briti Cambridge’i hertsoginna Catherine’i noorem õde Pippa Middleton abiellub sel laupäeval, 20. mail oma kihlatu James Matthewsiga Berkshire’is, kuid ilmaennustus ei luba siiski päikest, pigem vihma ja tugevat tuult.

Tormialale jääb nii Englefieldis asuv kirik, kus laulatus toimub kui ka Buckleberys asuv mõis, kus leiab aset pulmapidu, edastab hellomagazine.com.

Berkshire'i Püha Markuse kirik, kus Pippa Middleton ja James Matthews laulatatakse
Berkshire'i Püha Markuse kirik, kus Pippa Middleton ja James Matthews laulatatakse Foto: Backgrid/Scanpix
Pippa Middletoni vanemate mõis
Pippa Middletoni vanemate mõis Foto: Backgrid/Scanpix

Samas ei ole ilm väga jahe, sest temperatuur on 17 - 18 kraadi ümber, kuid õhtusel ajal võib langeda kaheksa kraadini.

33-aastasel Pippa Middletonil on pikaajaline sündmuste, ka värskes õhus toimuvate sündmuste korraldamise kogemus ja ta on kindlasti enda pulmade puhul arvestanud ka halvema ilmaga.

Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: Backgrid/Scanpix

Pippa vanemate mõisa aeda paigaldati juba selle nädala alguses suur klaasist hoone ja suur telk, mis mõlemad annavad halva ilma korral varju. Lisaks saab olla ka mõisahäärberis, kui torm midagi katki teeb või lahti rebib.

Suur klaashoone, kus toimub Pippa Middletoni pulmapidu
Suur klaashoone, kus toimub Pippa Middletoni pulmapidu Foto: Backgrid/Scanpix

Briti meedia teatel võib pulmapäeva vihma pidada hoopis heaks endeks ja õnneliku kooselu alguse märgiks. Inglise keeles on kasutusel väljend «tie the knot», mis tähendab nii sõlmimist kui abiellumist. Teada on, et märga sõlme raskem lahti harutada kui kuiva.

Lisaks sümboliseerib vihm viljakust ja laste saamist, vesi voolab pinnasesse aidates taimedel kasvada. Vihmavett peetakse puhastavaks, viies ära mineviku negatiivsuse ja kurbuse, lubades uue lehekülje pöörata.  

Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles