Video: britist kahenaisepidaja arvates on kolm vanemat parem kui kaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lyons, Jane Shalakhova ja Brooke Shedd (paremal)
Adam Lyons, Jane Shalakhova ja Brooke Shedd (paremal) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Texases Austinis on britist mees, kes oma elustiililt meenutab moslemit, kuna ta elab koos kahe naisega, kellest üks ootab last.

Adam Lyonsi arvates on kolm vanemat parem kui kaks, sest siis saavad lapsed rohkem tähelepanu, edastab The Sun.

Adam Lyons, Brooke Shedd (vasakul) ja Jane Shalakhova
Adam Lyons, Brooke Shedd (vasakul) ja Jane Shalakhova Foto: Kuvatõmmis/Youtube

36-aastase Adam Lyonsi kaaslasteks on 28-aastane Brooke Shedd, kellega mehel on juba kaheaastane poeg Dante, kuid nüüd ootab last ka teine naine, 27-aastane Jane Shalakhova. Laps peaks sündima juba juulis.  

Kolmik ei häbene oma suhet, vaid on õnnelikud, et moodustavad harmoonilise koosluse, samas naised peavad end biseksuaalideks, mees on hetero.

Adam Lyons, Jane Shalakhova ja Brooke Shedd (paremal)
Adam Lyons, Jane Shalakhova ja Brooke Shedd (paremal) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«On tore, et meie pere on eriline, koosnedes kolmest täiskasvanust ja varsti ka kahest bioloogilisest lapsest. Saame kõik koos lapsi kasvatada, pühendades neile palju tähelepanu,» teatas Ühendkuningriigist Ida-Londonist pärit mees.

Peres on ka Brooke’i seitsmeaastane poeg Oliver, kes on naisel varasemast suhtest.

Ta lisas, et lastel on isa ja kaks ema ning ei saa välistada, et tuleviku peremudel ongi selline lisaks islamimaadele ka läänes.

Adam Lyonsil on edukas ärinõustamisfirma Psychology Hacker, selles töötab ka üks naistest, Brooke.

Jane Shalakhova sõnul tekkis tal  Brooke’i poegi Dantet ja Oliveri kasvatades soov saada oma laps, kuid varem ta ei mõelnud laste saamisele.

 «Kui peres on kolm vanemat, siis on logistiliselt lihtsam asju ajada, ka ülesandeid saab jagada paremini. Kui minu ja mu kahe naise suhe sai avalikuks, oli kritiseerijaid palju. Oli ka neid, kes ütlesid, et me ei jää kokku,» lausus mees.

Lisaks saavad kolme vanemaga peres vanemad käia ka väljas, sest üks vanematest on ikka lastega kodus.

Pere elab Austini äärelinnas, kus neil on palju maad ja kaks maja, millest üks on kodu ja kontor ning teine kodukool, kus Brooke lapsi õpetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles