Helen Adamson kolib Eestist ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kaljuvee
Ardo Kaljuvee Foto: Helen Adamson

Kaunis lauljanna, saatejuht ja «Ei kiusamisele» loengusarja üks eestvedaja, Helen Adamson rääkis Elu24-le antud intervjuus oma unistustest ja sellest, et erinevalt täiskasvanutest on lapsed ausad ja siirad. 

Helen rääkis Elu24-le, et praegu on tal eriti aktiivne elu, kuna toimetab mitmes erinevas valdkonnas korraga: «Teen enam-vähem kolme kohaga tööd. Lisaks muusikale, oma põhitööle ja saatejuhitööle, annan ma juba neljandat aastat vabatahtlikena minu poolt ellu kutsutud «Ei Kiusamisele!» loengusarja raames koos Margus Vaheriga loenguid.»

Helen valgustab, et koolides peetakse loenguid sügisel ja kevadel ning praeguseks on jõutud peaaegu 20 000 koolilapseni! Aktiivne naine lisab, et see on tõesti midagi, mis annab rohkem tagasi, kui ära võtab.

Mardo Männamägi
Mardo Männamägi Foto: Helen Adamson

«Laste tänu on kuidagi teistsugune, nad on tohutult ausad ja siirad. Võtab ka endal silma märjaks, kui mõni laps/noor nutab, kui ma loengus laulan või tuleb pärast loengut midagi head ütlema. Kui neile läheb korda ja neid huvitab loeng, siis teeb see ka ennast õnnelikuks, et me neid aidata saame.» rõõmustab Helen enda valitud «missioonitöö» peale.

Kui küsida selle kohta, kas Helen on ka ise elukaaslasega laste saamise peale mõelnud, vastab lauljanna, et lastesaamise osas on tunnet muutnud õige inimene: «Mu sõbrad ikka naeravad, kuidas ma mõni aasta tagasi kahtlesin, kas ma üldse kunagi lapsi soovin, aga õige inimesega muutub palju.»

Kuidas ennast «tervena» hoida, kui tegevusi-toimetamisi on rohkem kui ööpäevas tunde? «Loomulikult käin ka jooksmas ning kui tunnen, et vajan mõtetele tõsist puhkust, mediteerin. Joogas ma hetkel enam ei käi, sest minu joogaõpetaja Marilyn sai just beebi. Ma olen selline inimene, et mulle väga ei meeldi muutused. Kui ma olen juba millegagi harjunud ja kohanenud. Marilyn on lihtsalt nii super õpetaja!»

Kui Helenilt küsida, millest ta just praegu unistab, vastab ta:

«Kui päris aus olla, siis üks minu unistus on hetkel endiselt mõneks ajaks Eestist ära kolida. Mul on üks üsna kauge riik ka väga meeldima hakanud. Esmakordselt kui seal käisin, siis nii minul kui elukaaslasel oli tunne, et ahaa! siin võiks tõesti elada. Midagi sellist pole ma varem reisides tundnud.» Mis riik või või maakera kontinendil see salapärane paik asub, ei soovi Helen veel avalikustada «Ma hetkel sellest täpsemalt ei räägiks, sest praegu see on veel minu väike unistus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles