Kas raadiohääl Rauno Märksi abielu on purunenud?! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika
Kroonika Foto: Rauno Märks.

Meelelahutaja ja RetroFM hommikuprogrammi juht Rauno Märks jäi Eesti Meelelahutusauhindade pidulikul galaüritusel silma mitte ainult sellega, et oli aasta meesraadiohääle nominentide hulgas..

Härra Märks on rahvale teada kui hommikune ärataja RetroFM-ist. Mees on «käpa valgeks saanud» Eesti armastatumas teleseriaalis Pilvede all, kus ta on inimestele tuttav Voltsi tegelaskuju mängides.

Rauno Märks, kes teadaolevalt on pikki aastaid olnud abielus Evelin Märksiga, kellega koos kasvatavad kolme maimukest, jäi Kroonika korraldatud meelelahutusgalal silma aga hoopis tundmatu naisega. Hiljem selgus, et tundmatu kaaslane on Rauno kaassaatejuht Liis Amor. Kas tegemist on lihtsalt kõmutekitamisega, või on tõesti neiu Amori ja Märksi tööalased suhted temperatuure üles võtnud? Igaljuhul, noored ei peljanud käsikäes pildile jääda. Rauno Märks ise lugu kommenteerida ei soovinud, vaid suunas Retro FM´i Facebook´i lehele, kus oli kirjutatud järgnev: 
Liis hoidis küll Märksi kätt, aga sellegipoolest RetroFM´ile kõige kirkamat kohta ei tulnud. Aitäh kõigile, kes meie hommikutiimile pöialt hoidsid ja häälega toetasid! 


 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles