Isamees võrdles Pippat koeraga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: Sipa Press/SIPA/Sipa Press/SIPA/Scanpix

Briti Cambridge’i hertsoginna Catherine’i õde Pippa Middleton abiellus möödunud laupäeval oma miljonärist kihlatu James Matthesiga, samas on pulmast ilmnenud mitu kummalist nüanssi.

Briti meedia teatel võrdles isamees oma pulmakõnes pruuti Pippat koeraga ning tegi veel paar kahtlast ja kummalist viidet.

Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: Sipa Press/SIPA/Sipa Press/SIPA/Scanpix

Isameheks oli James Matthewsi pikaajaline sõber Justin Johannsen, kes astus pärast viiekäigulist sööki kell 23.30 kohaliku aja järgi mikrofoni ette, alustades kõnet sellega, et tänas pulmakülalisi.

Pärast James Matthewsi kiitmist ja ülistamist hakkas kõne minema allamäge, viiteid oli seksile, rindadele, istmikele, nädalalõpu joomingutele ja isegi geibaaridele.

Isamees tõi esile ka James Matthewsi spanjeli Rafa ja lisas, et Pippa on sama kena ja lojaalne nagu koer.

«Pippa on ilus, energeetiline, lojaalne ja suurepärane, nagu ka ta koer Rafa. James tüdines ainult koeraga koos elamisest, ta hakkas eelistama Pippat. James ja Pippa kohtusid 2009. aastal Šotimaal ja nende armastus lõi õitsele,» lausus isamees.

Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Samas tegi ta mitu vihjet Jamesi varasematele naissuhetele.

Pippa Middleton, James Matthews ja Pippa vend James Middleton käisid 2014. aastal USAs jalgrattamatkal, kus läbisid ligi 5000 kilomeetrit.

Meedia teatel läks Pippa pulm ta vanematele Michael ja Carol Middletonile maksma üle 300 000 naela, samas arvatakse, et osa rahast võis tulla miljonärist peigmehelt.

Pippa Middleton ja James Matthews laulatati 20. mail Berkshire’is Püha Markuse kirikus, pulmapidu toimus Pippa vanemate mõisas Englefieldis.

Lisaks isamehe kummalisele kõnele tekitas sotsiaalmeedias kriitikat ka Pippa venna James Middletoni elukaaslase Donna Airi riietus, mis kriitikute sõnul oli ebakohane, kuna ka teda oleks võinud pruudiks pidada.

Donna Air (vasakul)
Donna Air (vasakul) Foto: Arthur Edwards/The Sun/PA Wire/PA Images/Scanpix

Pulmas olid lisaks Briti kuninglike pere liikmetele, Cambridge’i hertsogile, hertsoginnale, nende lastele ja prints Harryle ka kuulsusi, nende seas oli tennisestaar Roger Federer ja tema naine Mirka. 

Cambridge'i hertsoginna Catherine oma laste, prints George'i ja printsess Charlotte'iga
Cambridge'i hertsoginna Catherine oma laste, prints George'i ja printsess Charlotte'iga Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles