Vanemuine omandas eksklusiivsed õigused «Videviku» lavaletoomiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Twilight Saga: New Moon
The Twilight Saga: New Moon Foto: WENN.com

Twilight Productions LTD, Stephenie Meyer ja teater Vanemuine sõlmisid lepingu, mille alusel jõuab hooajal 2011/2012 Vanemuise suure maja lavale Videviku saaga esimene romaan «Videvik».

Läbirääkimised «Videviku» lavaletoomise õiguste omandamiseks kestsid kaks aastat ning jõudsid eile õnneliku lõpuni. «Videviku» dramatiseering valmib Eestis ning saadetakse seejärel kinnitamiseks Stephenie Meyerile. Läbirääkimised dramatiseeringu võimalike autoritega juba käivad. Samuti peetakse läbirääkimisi lavastajaga.

«On väga hea meel, et Vanemuise teater on pälvinud sellise rahvusvahelise tunnustuse ja meile on usaldatud «Videviku» maailma esietenduse lavaletoomine,» rääkis teatri juht Paavo Nõgene.

Vanemuise «Videviku» osatäitjate leidmiseks korraldatakse eeloleval sügisel casting. Info toimuva castingu kohta pannakse välja Vanemuise kodulehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles