Politseiniku kallistuse saanud tüdruk on 12-aastane Millie, kes kaotas Manchesteri rünnakus ema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchesteri politseinik ja 12-aastane Millie Kiss
Manchesteri politseinik ja 12-aastane Millie Kiss Foto: twitter.com

Sotsiaalmeedia üks populaarseim foto Ühendkuningriigi Manchesteri rünnakujärgsest ajast on see, millel näha naispolitsenikku, kes kallistab väikest tüdrukut.

Briti meedia teatel oli 12-aastane Millie Kiss oma 45-aastase ema Michelle Kissiga USA popstaari Ariana Grande kontserdil, kuid ema kaotas plahvatuses  elu.

Manchesteri rünnakus hukkunud 45-aastane Michelle Kiss
Manchesteri rünnakus hukkunud 45-aastane Michelle Kiss Foto: -/AFP/Scanpix

Briti politsei teatel kahtlustatakse 22. mai hilisõhtul kella 22.33 ajal aset leidnud plahvatuses Liibüa juurtega Salman Abedini, kes end õhku lasi.

Varahommikune Manchester
Varahommikune Manchester Foto: Peter Byrne/AP/Scanpix

Briti võimude andmetel kaotas kontserdipaigas toimunud rünnakus elu 22 ja sai vigastada 120 inimest. Millie ja ta ema olid plahvatuspaiga lähedal, ema hukkus, kuid Millie pääses eluga, saades vaid šrapnellikriimustusi.

Üksinda olnud ja paanikas last märkas Manchesteri politseinik, kes talle oma jope ümber pani ja embusse haaras.

Manchesteri politseinik ja 12-aastane Millie Kiss / Twitter.com
Manchesteri politseinik ja 12-aastane Millie Kiss / Twitter.com Foto: twitter.com

Michelle Kissi hukkumist kinnitasid Facebookis nii ta sugulane Laura Murray kui ka politsei ja parameedikud.

Kisside pere avaldas järelehüüde, et Michelle Kiss oli oma mehele Tony Kissile armastav naine, olles samas Dylani, Ellioti ja Millie ema ning Micki ja Christine’i tütar ja Nichola õde.

«Ta hukkus esmaspäeva õhtul aset leidnud plahvatuses. Oleme väga õnnetud tema ootamatu kaotuse tõttu, ta võeti meilt ära väga julmal viisil. Loodame, et suudame meile raske aja ja kaotusega toime tulla,» teatas pere.

Väljaande The Telegraph andmetel jagas Michelle Kiss vaid mõned tunnid enne plahvatust sotsiaalmeedias endast ja tütrest pilti, juures tekst: «Tüdrukud on valmis minema Arianat kuulama».

Michelle Kissi kõige vanema lapse, 20-aastase Dylan Kissi sõbrad kirjutasid Facebookis, et Michelle oli lahe ema, kelle maja uks oli Dylani sõpradele alati avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles