Briti telestaar Piers Morgan: Ariana Grande põgenes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piers Morgan
Piers Morgan Foto: warren allott/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

USA popstaar Ariana Grande, kes esines 22. mail Manchesteris, kus toimus terrorirünnak, lendas üsna kiiresti pärast seda tagasi koju USAsse.

Briti telestaar ja hommikusaate «Good Morning Britain» juht Piers Morgan kritiseeris Grande kiiresti lahkumist, ta oleks nagu põgenenud, edastab mirror.co.uk.

Piers Morgan
Piers Morgan Foto: warren allott/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

USA meedia teatel oli Ariana Grande pärast koju saabumist üsna šokeeritud, teda lohutas ta kallim Mac Miller, kes võttis ta vastu kallistustega.

Ariana Grande
Ariana Grande Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Piers Morgani arvates kiirustas ameeriklannast staar Ühendkuningriigist lahkumisega, näidates sellega, et ta ei austa britte ega tema kontserdi lõppedes hukkunuid.

Morgan teatas Twitteris, et Grande oleks pidanud minema vigastada saanuid haiglasse külastama ja avaldama hukkunute peredele kaastunnet.

Skandaal sai alguse, kui Morgan vastas popstaari Katy Perry tviidile, milles lauljanna kiitis kuninganna Elizabeth II visiiti Manchesteri rünnakus kannatada saanud laste juurde haiglasse.

«Jumal kaitsku kuningannat ja tema head südant,» teatas Perry Twitteris.

Kuninganna Elizabeth II külastas Manchesteri lastehaiglat, kus on 22. mai rünnakus kannatada saanud lapsed ravil
Kuninganna Elizabeth II külastas Manchesteri lastehaiglat, kus on 22. mai rünnakus kannatada saanud lapsed ravil Foto: oe Giddens/PA Wire/PA Images/Scanpix

Morgan vastas, et sama oleks võinud teha Ariana Grande, kes põgenes, et mitte tõega silmitsi olla.

Morgani tviit sai sadu toetussõnumeid, tuues samas kaasa kommentaaridelaviini. Oli ka neid, kes rõhutasid et 23-aastast ameerklannast popstaari Ariana Grandet ei saa juhtunus vastutavaks pidada.

Morgani arvates ei olnud lauljanna nii šokeeritud, et ta ei oleks saanud kannatanuid külastada.

«Kindlasti ei olnud Grande nii kannatada saanud kui vigastatud, rääkimata hukkunutest. Ta kohus oleks olnud näidata, et ta hoolib tema kontserti kuulanud inimestest,» teatas Briti kuulus saatejuht.

Morganilt küsiti, et miks ta kasutas Perry tviiti Grande ründamiseks.

Ta selgitas, et Grande fännid tõid talle kontserti külastades raha sisse, ta oleks pidanud neile emotsionaalset toetusenergiat tagasi andma.

«Ootasin Grandelt rohkem. Minu arvates näitab tema suhtumine, et ta ei hooli oma fännidest ja ta võib neist ilma jääda. Kui ta oleks jäänud Manchesteri ja näidanud meiega solidaarsust, oleks ta fännide hulk suurenenud,» lausus Morgan.

Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

Oli neid Twitteri kasutajaid, kelle sõnul on Ariana Grande alles noor, olles vaid 23-aastane.

Morgan lajatas vastu, et selles vanuses ei olda enam laps, vaid ametlikult täiskasvanu, kes peab ka vastutama.

Briti kuulsus lisas, et kui Ariana Grande oleks läinud haavatud lapsi külastama, oleks ka temast selle lauljanna fänn saanud.

«Kuninganna Elizabeth II võttis selle aja, et minna vigastatud lastega rääkima, kuid staar, kellele need lapsed raha sisse tõid, ei teinud seda. Grande on argpüksist põgeneja,» nentis Morgan.

Ariana Grande katkestas pärast Manchesteri rünnakut oma «Dangerous Woman» kontsertturnee, tal oleks pidanud olema 25. ja 26. mail kontsert ka Londonis.

Kinnitamata andmetel lubas Grande pärast tema isiku ümber tekkinud kriitikat, et toetab hukkunute matmist rahaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles