Kiire poiss: Olaf Suuderil uus elu uue naisega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tohter Olaf, 9. saade
Tohter Olaf, 9. saade Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Tuntud tele- ja raadioajakirjanik Olaf Suuderi elu on muutustetuules: mees on lõpetanud viis aastat tagasi sõlmitud abielu enda noorpõlvearmastatu irinaga ja on juba uutel marjamaadel...

Kanal 2 uudistesaate «Reporter» üks ankruid, Olaf Suuder (44), kohtus ülikooliaastatel arhitektuuritudengi Irinaga (46), noored armusid, aga kokku siiski ei jäädud. Elud läksid eri radu.

Aastakümneid hiljem, kui kummalgi olid juba lapsed eelnevatest kooseludest, leiti üksteist taas. Taasleitud armastus vormistati abieluna ametlikuks viis aastat tagasi. Siiski, ei jäänud see kestma.

Olaf Suuder kinnitab ajakirjas Kroonika, et teed Irinaga on tänaseks lahku läinud ja mees on õnne leidnud uue naisega. Olafi uus väljavalitu on Veronika Raudsalu (44), kes on Põhja-Regionaalhaigla kliiniline logopeed. Juulis peaks ilmavalgust nägema ka paari esimene laps.

Olaf Suuder hakkas teleekraanidel figureerima juba 90-ndatel. Samuti on mees mänginud populaarses krimi teleseriaalis «Kelgukoerad». Samuti oli Olaf Suuderil ülipopulaarne tervisesaade «Tohter Olaf».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles