WOW! Eks-vanilla ninja Katrin Siska 3-aastane poeg on osav lainesurfar!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtube
Youtube Foto: Katrin Siska

Kunagise kuuma tüdrukutebändi «Vanilla Ninja» liige, Katrin Siska rändab koos perega mööda maailma ringi ja peab aktiivselt blogi. Hetkel viibib Katrin Lõuna-Euroopas, kaunis Portugalis, Portimao piirkonnas.

33-aastane eks-vanilla ninja postitab iganädalaselt meeleolukaid lugusid ja videosid enda maailmarännakust ning jagab nippe, kuidas elada õnnelikult, tervelt ja kaunilt.

Hiljuti jagas 33-aastane Katrin videot, kus naudib päikest ja rannailma Portugalis ja jagab väikest seika sellest, kuidas tema 3-aastane poeg Alexander, on surfilaual laineid püüdmas!

Ülikoolis õigustteadust õppinud Katrin Siska on olnud tegev modellina, saatejuhina, dj-na, poliitikuna. Tema viimane töökoht Eestimaa pinnal oli kultuurikeskuse «Lindakivi» direktrissina. Katrin seikleb maailmas ringi koos poja ja ärimehest elukaaslase, Kristjan Varikuga.

Vaata lõbusat videot, kuidas 3-aastane Katrin Siska poeg surfilauaga tuttavaks saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles