Magusad pildid! Paris Hilton jagas enda kehavõlusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton, Chris Zylka
Paris Hilton, Chris Zylka Foto: SCANPIX

Seltskonna-megabeib, Paris Hilton on tagasi Lõuna-Prantsusmaalt, kus veetis mõnusat aega oma dj-st kallima Chris Zylka seltsis. Paris vaevleb aga juba sinise esmaspäeva käes. Et tuju leevendada, jagab Paris magusaid pilte eelmisest suvest Ibizal.

36-aastane Paris Hilton viibis eelmisel nädalal Lõuna-Prantsusmaa päikese all, kus toimus 70. Cannes´i filmifestival. Naine nautis glamuuri ja sotsiaalset elu, ning oli aktiivne mitmetel seltskonnaüritustel. Puhkus on aga läbi ja seltskonnatäht tagasi argielus. Et seda halli tuju leevendada, jagab Paris enda meelaid bikiinipilte ja meenutab aastataguseid elamusi Ibizal, vahendab Daily Mail. Lõuna-Prantsusmaal veetis Paris aega enda poisssõbra, Chris Zylka seltsis, kellega avalikkuse ette ilmuti selle aasta veebruaris. 
Paris on meedias rääkinud, et Chris on olnud tema sõber ligi kuus aastat, kuid alles viimased pool aastat on suhe võtnud romantilise suuna. Paris on nimetanud Chris´i enda elu meheks ja armastuseks.

Vaata kurvikaid pilte Paris Hiltonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles