Sarah Jessica Parkeri disainitud ketsid maksavad «kõigest» 200 eurot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker on valget pruutkleiti kandnud korduvalt, aga mitte oma pulmas. Sel pildil on ta Carrie filmist "Seks ja Linn".
Sarah Jessica Parker on valget pruutkleiti kandnud korduvalt, aga mitte oma pulmas. Sel pildil on ta Carrie filmist "Seks ja Linn". Foto: /SCANPIX

Ameerika näitlejanna, Sarah Jessica Parker on julge disainer! 

«Sex and the City» (Seks ja Linn) täht Sarah Jessica Parker jagab fännidele rõõmusõnumit:

52-aastane näitlejanna, kes Carrie Bradshaw rollis kandnud vaid kõige hinnalisemaid jalavarjusid, on välja tulnud endanimelise SJP Collection´i kuuluva firmamärgi jalanõudega.

SJP Collection´i disainitud jalavarjud on sädelevad ketsid, mis maksavad ligi 200 eurot, kirjutab Daily Mail. Sarah Jessika Parker on enda loodud sädelevatest jalanõudest vaimustunud ja jalavarjude kõrget hinda põhjendanud sellega, et tegemist on millegagi,mis rahuldab ka kõige nõudlikuma kingafanaatiku vajadused - jalanõud, mis päeval on mugavad ja praktilised, muutuvad õhtuhämaruses pilgupüüdjateks ning sädelevad kaugele.Kuigi Sarah Jessica Parkeri ketsihind on krõbe, on fännid on  pöörased SJP Collection ketside järele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles