Mis keha?! 48-aastane Jana Hallas teeb iga naise kadedaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram / Jana Hallas

Kas põhjuseks on head geenid või tervislik elustiil, aga  stilist ja legendaarne Eurovisiooni laulusõnade autor Jana Hallas on erakordselt heas vormis!

90ndatel avalikkusele tuntuks saanud Jana Hallas on figureerinud nii Eurovisiooni võidutiimide stilistina kui laulusõnade autorina. Aastal 2000 laulis armastatud lauljanna Eda-Ines Etti ennast eestlastele tuntuks just Jana Hallase sõnadele kirjutatud lauluga «Once in a Lifetime». 

Kolm aastat hiljem esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel rootslanna Sahlene looga «Runaway», mille sõnade autor oli Jana Hallas.

Sahlene
Sahlene Foto: Egert Kamenik

Jana töö stilistina on olnud kirev ja mitmekesine – selleaastase Eesti Laulu finaalis astus üles Elina Born, kelle riietas seksikaks jumalannaks just Jana Hallas.

Eesti Laul 2017. Elina Born
Eesti Laul 2017. Elina Born Foto: Erlend Štaub

Jana puhul on tegemist kauni naisega, kes kasvatab koos oma muusikust kaaslase Alar Kotkasega kooliealist noormeest. 48-aastane Jana teab, kuidas välja tuua enda naiselik pool. Võib julget öelda, et tegemist on ühe Eesti kaunima naisega.

Foto: Instagram / Jana Hallas

Kuulsa Prantsuse filminäitleja Brigitte Bardot'ga äravahetamiseni sarnase Jana Hallase üks lemmikaksessuaar on julge lõikega kübar.

Foto: Instagram / Jana Hallas
Foto: Instagram / Jana Hallas

Sellel pildil on Jana Hallas kehastunud ehtsaks Bondi-tüdrukuks. Just sellisena kujutleti legendaarse spiooni James Bondi filmiseeria esimest naispeaosalist aastal 1962, kelleks oli võluv Šveitsi päritolu näitlejanna Ursula Andress.

Foto: Instagram / Jana Hallas

Seksapiilne Jana Hallas ei häbene näidata enda uskumatult head füüsilist vormi. Võrkkostüüm on julge valik!

Foto: Instagram / Jana Hallas

Külmemate ilmade puhul armastab Jana Hallas riietuda boho-stiili - pisut maskuliinsetele pikkadele mantlitele annavad plikaliku look´i sportlikud ketsid. 

Foto: Instagram / Jana Hallas
Foto: Instagram / Jana Hallas
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles