Johnny Deppi ja Vanessa Paradis´i tütar on sirgunud kauniks luigeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily-Rose Depp attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv
Lily-Rose Depp attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv Foto: Evan Agostini/AP

Ameerika näitleja Johnny Deppi ja Prantsuse lauljanna Vanessa Paradis´i tütar Lily-Rose Depp on vanematelt saanud parimad geenid. Kaunis Lily-Rose tähistas mõned päevad tagasi 18-ndat sünnipäeva.

Johnny Deppi vanim tütar sai laupäeval 18 aastaseks ja jagas täiskasvanuikka jõudmise rõõme sotsiaalmeedia vahendusel. Lily-Rose postitas foto Instagrami kontole, kus neiu poseerib sädelevas sinises ja eksponeerib enda pisikest musta mütsikest. Pildile on Lily-Rose lisanud kommentaari, et pisike müts on tema sünnipäevakink. Lily-Rose tegeleb igapäevaselt modellindusega. 

44-aastane Prantsuse lauljanna Vanessa Paradis oli Johnny Deppiga abielus 1998. aastast kuni 2012-aastani, vahendab Daily Mail. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles