Kourtney Kardashiani suhe Scott Disick´iga on lõplikult läbi! mehel on seksisõltuvus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian Foto: SCANPIX

Kardashianide «klanni» kuuluv Kourtney viibis Lõuna-Prantsusmaal Cannes´i filmifestivalil samal ajal, kui tema laste isa, Scott Disick väidevalt kuue! naisega  ringi jõudis «seigelda».

Õed Kardashianid on lõpetanud igasugused suhted Scott Disick´iga, kes nende 34-aastast õde, Kourtney Kardashiani, on väidetavalt petnud Cannes ´is oldud aja jooksul mitme erineva naisega. Kolme lapse isa, Scott Disick´it nähti Cannes´i filmifestivali ajal flirtimas 19-aastase näitlejanna, Bella Thorne´ga. Lõuna-Prantsusmaal jäi mees veel mitme tundmatu naisega «pildi peale». Hiljem selgus, et mehe eesmärk oli Kourtneyt lihtsalt kadedaks teha.

Kuskil on lekkinud välja aga info, et Scotti puhul on tegemist seksisõltlasega. Selline delikaatne infokild on jõudnud ka õdede Kardashianideni, kes on nüüdseks lõpetanud igasuguse suhtluse Scott Disick´iga. Kortney´l ja Scottil on olnud kokku-lahku suhe pikemat aega.

Samas on Scott ühes hiljuti antud intervjuus tunnistanud, et Kourtney on olnud tema elu armastus. Mees on rääkinud, et ta ei saa kunagi Kourtney´st üle, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles