Pildid: Pippa Middleton ja ta mees on Austraalias mesinädalatel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti hertsoginna Catherine’i õde Pippa Middleton abiellus 20. mail miljonär James Matthewsiga, paar suundus esmalt pulmareisile Prantsuse Polüneesiasse, kus nad olid kunagisele Hollywoodi staarile Marlon Brandole kuulunud Tetiaroa saarel ja sealt edasi Austraaliasse.

Kõmufotograafid jäädvustasid 33-aastase Middletoni ja ta 41-aastase mehe eile Sydney sadamas, kus nad astusid vesilennukile, mis viis nad eksklusiivsesse mereäärsesse Cottage Point Inn restorani ja tõi sealt tagasi, edastab Daily Mail.

Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: SAEED KHAN/AFP

Pipa fännidel ei jäänud märkamata, et naine kandis elegantset mustavalge triibulist kleiti ja tumedat jakki, ta mees oli igapäevasemalt riides, kandes teksaseid ja kampsunit.

Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: SAEED KHAN/AFP

Lennukil olnud teatasid hiljem sotsiaalmeedias, et nii Pippa kui ta mees nägid välja väga õnnelikud.

Austraalia meedia teatel pakutakse Cottage Point Innis, mis asub Sydneyst 40 kilomeetri kaugusel Ku-ring-gai rahvuspargis, mitmeid eksklusiivseid mereande ja öko loomaliha. See restoran on staaride seas populaarne, seal on einestanud näiteks Orlando Bloom, Cameron Diaz ja Jerry Seinfeld. Põhitoitude hinnad ulatuvad 35 kuni 50 dollarini.

Restorani teatel tellisid kuulsad britid seitsmekäigulise lõuna, mis kestis kolm tundi.

Pippa Middleton ja James Matthews elavad Sydneys viietärni Park Hyatti hotellis. Oletatakse, et nad võtsid selles hotellis kahe magamistoaga Opera sviidi, mille ühe öö hind on 11 500 dollarit või siis Sydney sviidi, mis on kallim. Selles maksab öö 19 000 dollarit.

Mõlemast sviidist avaneb suurepärane vaade Sydney sadamale.

Briti meedia teatel suundub paar pärast Austraaliat Šotimaale James Matthewsi isale kuuluvasse mõisa. 

Pippa Middleton ja James Matthews oma pulmapäeval 20. mail
Pippa Middleton ja James Matthews oma pulmapäeval 20. mail Foto: POOL/REUTERS
Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: SAEED KHAN/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles