Trump: kas suudate välja mõelda, mida «covfefe» tähendab?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

USA president Donald Trump postitas Twitterisse lause «Despite the constant negative press covfefe», milles viimane sõna tekitas kommentaaride laviini, kuna keegi ei saanud aru, mida see tähendab.

Kohe hakati pakkuma tähendusi ja hakkasid levima Trumpi pilavad meemid.

Donald Trump.
Donald Trump. Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Arvati, et Trump tahtis kirjutada «Despite the constant negative press coverage» (Hoolimata meedia jätkuvast negatiivsest kajastusest), kuid kirjutas kogemata viimase sõna valesti.

Trumpi kummaline lause oli Twitteris pikalt, kuid lõpukse see kustutati.

Pärast seda esitas USA president sotsiaalmeedias väljakutse «Who can figure out the true meaning of 'covfefe'??? Enjoy!» (Kes suudab mõelda välja, mida «covfefe» tegelikult tähendab??? Nautige).

Sotsiaalmeedia kasutajaid üllatas see, et Trump postitas algselt ainult ühe lause ja selle tõttu oletatakse, et sõnumi kirjutamine jäi tal mingil põhjusel pooleli.

Pakuti, et Trumpi postitus oli mingi salasõnum, kuid oli ka neid, kes pidasid seda presidendi järjekordseks lolluseks, millel ei ole mingit tähendust.

Trumpi pooldajate arvates leiutas president uue sõna ja nad lubasid hakata seda kasutama kui Trumpile viitavat sõna.

Seni ei ole keegi suutnud selgitada, mida see sõna tähendada võib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles