Kuumad kaadrid! Cristiano Ronaldo tüdruksõber näitab säärejooksu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tüdruksõber Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo tüdruksõber Georgina Rodriguez Foto: SCANPIX

Samal ajal kui jalgpalliäss Cristiano Ronaldo nimetati ESPN´i poolt maailma kõige tuntumaks sportlaseks, veetis tema veetlev tüdruksõber Georgina Rodriguez Madridis aega poodlemisele. Neiu püüdis tähelepanu meeletu säärejooksuga. 

23-aastane Georgina Rodriguez oli koos jalgpallistaari Cristianoga Madridi tänavatel. Kaunis paar püüdis möödujate pilke ja tähelepanu.
Brünett kaunitar oli riietanud end tagasihoidlikult: lihtne t-särk ja väga lühikesed teksapüksid, mis tõid välja naise erakordse säärejooksu. Vürtsi ja sentimeetreid andsid juurde gladiaatorstiilis «killer» kontsad. Kuigi Cristiano on harjunud tähelepanu ja uudishimulike pilkudega, võttis ilmselgelt kogu tähelepanu seekord hoopis jalgpallistaari hurmav kaaslane. Kui vahepeal levis kuuldus nagu oleks oodata paaril esimest maimukest, siis lükkasid noored selle kuulduse ümber.
Spekulatsiooni tekitas pilt, mille hiljuti Cristiano Instagrami postitas, jagab Daily Mail

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez / Instagram
Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez / Instagram Foto: Instagram/Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles