Uku Suviste hakkas ärimeheks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre ja Uku Suviste
Merilin Taimre ja Uku Suviste Foto: Maksim Toome

Laulja Uku Suviste on lisaks lavalaudadele ja spordisaalile asutanud oma iduettevõtte ning juhatab kirjade järgi lausa selle vägesid!

Aasta 2015 maikuus tuldi tiimiga kokku ning asuti looma investeerimisplatvormi Fanvestory. Laiema tuntuse saavutas ettevõte selle aasta «Ajujahi» saates, kus jõuti 309 idee seast seitsme parema sekka. Ettevõtte idee on pakkuda muusikaaustajatele võimalust investeerida artistidesse, neile niiviisi toetust avaldada ja tulevaste autoritasude pealt tulu teenida.

Uku on idee üks autoritest, tema ametinimetus ettevõtte kodulehe järgi on valdkonna ekspert ning ta tegeleb ettevõtte arendusega. Uku iseloomustab platvormi kui mänglevat võimalust soetada osalus omale meelepärase muusikamaitse järgi või ennustades, milliseid lugusid võib saata suurem edu.

Paraku Uku praegu ettevõttes nii aktiivselt kaasa ei löö, nimelt osaleb Fanvestory idufirmade kiirendis, mis nõuab iga päev 100 protsenti pühendumist. Selleks aga mehel paraku muude projektide tõttu aega ei ole.

Ise pole ta veel ühessegi muusikusse platvormi kaudu investeerinud, küll aga plaanib ta tulevikus enda loomingule osanikke portaali kaudu otsida ja seda nii tulevikus ilmuvale kui ka juba edetabeleid vallutanud lugudele.

Elu24 toimetus soovib Ukule ja tema ettevõtmistele kõrget lendu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles