«Grease´i» staar Olivia Newton-John võitleb rinnavähiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Newton-John 2016. aastal esinemas.
Olivia Newton-John 2016. aastal esinemas. Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS

68-aastane Olivia Newton-John on taas võitlemas rinnavähiga ning on tühistanud kõik kavandatud kontserdid, mis pidid aset leidma USA´s ja Kanadas järgmisel kuul.

68-aastane Austraalia lauljanna ja näitleja, Olivia Newton John sai tuntuks legendaarsest muusikafilmist «Grease» Naine säras peaosas koos noorukese Ameerika näitleja John Travoltaga.

Neljakordsel Grammy võitjal avastati hiljuti rinnavähk: naine kurtis pidevat seljavalu ja väsimust ning teisipäeval avaldas pressiteate, kus tühistas kõik eelolevad kontserdid, mis olid planeeritud järgmisel kuul Ameerikas ja Kanadas. 

Olivia jaoks pole see esmakordne silmitsi seismine selle tõsise haigusega. Aastal 1992 diagnoositi Olivial rinnavähk esmakordselt. Siis õnnestus haigus seljatada. 2016 aasta jaanuaris andis naine intervjuusid kohalikule meediakanalile, milles rääkis enda kogemusest ning sellest kui tänulik ta on pärast läbielatut. Iga päev on elamist väärt!

Olivia on jaganud aega ja energiat, et toetada erinevaid vähihaigetega tegelevaid organisatsioone.  Naine on rajanud enda kodulinna, Melbourne´i endanimelise vähi- ja tervisekeskuse, Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre, vahendab Hello Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles