Eksklusiivne video! Vaata, millised ekspresidendiproua kleidid ootavad uut omanikku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ekspresidendiproua Evelin Ilves paiskas sõbranna Kaja Kuristikuga üheskoos oma kleidid müüki! Leida võib kleite, millega on käidud nii tähtsatel vastuvõttudel, kui reisidel. Elu24 käis salongis kohapeal ja tegi tiiru pakutava kauba seas. Vaata eksklusiivset videot!

Evelin Ilves on paisanud müüki oma eksklusiivse kleidi- ja kingakollektsiooni. Uurisime endiselt esileedilt, mida huvitavat võib leida valikust. Evelin rääkis Elu24-le: «Ma tegin kapis sellise valiku, mis on rohkem mõeldud kevade ja suve jaoks. Terve ports sügise ja talviseid rõivaid jäi veel alles. Sügisel saab siis uue müügi teha», lausus Evelin naljatlevalt.

Mis on see põhjus, miks Evelin on otsustanud kallid kleidi müüki panna?

«Arvan, et kleidid tahavad uut elu ja kapid vajavad tuulutamist. Ja kui need kleidid on veel elusad ja ilusad, siis on tore, kui nad leiavad uued kandjad», lausus Evelin. «Ja mul lihtsalt on liiga palju kleite! See elustiil, mis mul praegu on ja see, mis oli 7 aastat tagasi, see on nii erinev. Mul lihtsalt ei lähe neid vaja. Ma ei taha, et mul on kapp kleiti täis», tunnistab naine.

Osa kleite on pärit ajast, mil Evelin Ilves oli veel presidendiproua, aga osad on ka telesaadetest pärit - Evelin on kokku teinud kaks telesaatesarja.

Evelin Ilves ei teadnud vastata küsimusele, kui palju tal on kleite kokku ning palju müüki pannud. Fakt on aga see, et kleite toodi mitme sületäiega.

«Kleite on nii emotsionaalselt kalleid kui ka hinnalisi materjali ja töö mõistes», rääkis Evelin. «Ma arvan, et see töö, mis siia on pandud, on see kõige hinnalisem vara ja see on ka põhjus, miks ma ei müü liiga odavalt mõnda kleiti ära. Seda panust ei saa alavääristada, mida inimesed on oma töösse pannud». 

Evelin rääkis, et hinnad kujunevad nii, kuidas inimene on valmis maksma. Naine mainis, et talle eriti meeldivad mitmefunktsiooniga riided, mida saab kanda erineval moel. Siinkohal näitas ta siidkleiti, mis pärineb moelooja Karolin Kuusiku loomingust ning mida saab kanda nii kleidi kui mantlina.

Evelini kleidivalikus leidub kleite suurusele 36 - 42. «Mina olen ju kõikuv, vastavalt tujudele - tänu sellele leidub igas suuruses kleite» rääkis endine esileedi.

Peenem riideese on siidist, armani  tikandiga ning kuulub Pohjonheimo moemaja loomingusse. Üheks toredamaks riideesemeks peab Evelin täissiidist kleiti, mis on käsitsi maalitud ning valmis Kambodžas kolme päevaga. Selles riigis armastab Evelin ka ise rännata. 

Kõige soodsama kleidi võib endale soetada eksklusiivsest valikust viie euroga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles