Popidiot, Leslie Da Bass ja Malcolm Lincoln esinevad ühel laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 3. päev - Rock Cafe's esinesid EMIC, Laika Virgin, Malcolm Lincoln ja Lenna
Tallinn Music Week 3. päev - Rock Cafe's esinesid EMIC, Laika Virgin, Malcolm Lincoln ja Lenna Foto: Jelena Rudi

Sel reedel ja laupäeval annavad Eesti electropopi tipptegijate hulka kuuluvad ansamblid Popidiot, Leslie Da Bass ja Malcolm Lincoln kaks eksklusiivset ja ainukordset kontserti.Erikülalisena astub Tallinna kontserdil üles ka oma debüütlivekontserti andev ansambel MID.

Popidiot on Eesti-Soome electropopi ansembel, mis koosneb kahest hullust teadlasest Matti Juhanist ja Hendrikust. Lisaks Rein Fuks kitarril. Popidioti kauaoodatud teine album «Antenna of Love» ilus aastal 2009. Album tegi põhimõtteliselt puhta töö Eesti Muusikaauhindade jagamisel 2010. Lisaks on Popidiotile omistatud Tallinn Music Weeki Skype preemia.

Leslie Da Bass on multitalent, muusik ja reklaamimees Leslie Laasner. Leslie Da Bass´i uus album «Minu kuningriik» on plaadipoodides saadaval juba alates novembri algusest olles selle aja jooksul üks Eesti enimostetuid plaate. Lisaks headele müüginumbritele on plaat saanud suurepärast tagasisidet ka muusikakriitikutelt. Plaati on iseloomustatud ausaks, nostalgiliselt, ühiskonnairooniliseks, moodsaks jne. Eesti Ekspressi nädalaplaadi veerus iseloomustas uut albumit tabavalt Mart Kuldkepp - «Avarapilguline mängulisus on LDB plaadil lausa kõrgtasemel».

Malcolm Lincoln on laulukirjutaja Robin Juhkentali projekt, mis algeselt alustas halastamatu duoprojektina. Praeguseks hetkeks on Malcolm Lincoln arenenud 4-liikmeliseks bändiks, kes valmis tulistama parimat popi nii puusalt kui ka selili. Malcolm Lincolni debüütalbum ilmus 2010a Plaadifirma Universal alt. Album on saanud palju kiitvat vastukaja. «They should win a grammy» (Rufus Wainwright)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles