Fotod: leinav Cher eksabikaasa Gregg Allmani ärasaatmisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal lahkus meie seast 69-aastasena lauljanna Cheri muusikust eksabikaasa Gregg Allman. 

Eile toimusid Allmani matused, millest võttis osa ka Cher, kes Twitterisse mitmeid emotsionaalseid postitusi tegi. Kuigi Cher ning Gregg olid abielus vaid neli aastat, siis intervjuudes on Cher tihti kõnelenud Allmanist kui mehest, kes ainukesena on suutnud ta tõeliselt õnnelikuks teha.

Cher ja Gregg abiellusid 1975. aastal, kõigest kolm päeva peale Cheri lahutust Sonny Bonost. Igavesti püsima pidanud liit sõlmiti Las Vegases. Aasta peale abiellumist oleks Cheri töö paari aga lahku ajanud. Nimelt ühines lauljanna teleekraanidel ekskaasa Sonny Bonoga. Naise raseduse ilmnedes Alman aga loobus lahutusmõtetest.

Kuigi Greggi ning Cheri abielu lõpuks 1979. aastal lahutati, siis nende suhe leidis oma lõpu 1977. aastal peale ühisalbumi «Two the Hard Way» läbikukkumist. Cher oli enda kõrvale leidnud Kissi kitarristi Gene Simmonsi ning eluga edasi liikunud.

Allman võitles terve elu alkoholi ning uimastisõltuvusega ning viimastel aastatel maksavähiga, mille tagajärjel ta 27. mail suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles