Otsepilt: Ariana Grande mälestuskontsert Manchesteri terrorirünnaku ohvritele (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: OWEN HUMPHREYS/AP/Scanpix

Täna õhtul toimub Manchesteris Emirates Old Trafford´i kriketiväljakul Ariana Grande kontsert «One Love», mis on heategevusüritus terrorirünnaku ohvritele ja nende lähedastele.

Tegemist on heategevusliku kontserdiga, millest saadud tulu läheb ohvrite perede ja vigasaanute toetuseks. Kontserdi pealkirjaks on «One Love» ehk «Üks armastus». Need, kes traagilisel õhtul Grande kontserti külastasid, pääsevad pühapäevasele üritusele tasuta.

Kontserdil astuvad üles Pharrell Williams, Black Eyed Peas ning 1990. aastatel tegutsenud poistebänd Take That koos Robbie Williamsiga. Lisaks eelmainitutele esinevad veel Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Little Mix, poistebändi One Direction liige Niall Horan ja Usher.

22. mai õhtul kontserdi- ja spordihalli Manchester Arena ühe sissepääsu juures aset leidnud rünnakus sai surma vähemalt 22 ja kannatada üle saja inimese. Ohvrite seas oli palju lapsi ja noori. Terroriakti eest võttis vastutuse äärmusrühmitus ISIS.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles