Ariana Grade eilse kontserdiga koguti suur summa raha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 4. juunil heategevuskontserdil One Love
Ariana Grande 4. juunil heategevuskontserdil One Love Foto: SCANPIX

Ariana Grande korraldatud heategevusliku kontserdiga Manchesteris hukkunud ja viga saanud ohvrite toetuseks koguti enam kui 2 miljonit naela. 

Pühapäeva, 4. juuni õhtul toimus Manchesteris Emirates Old Traffordi kriketiväljakul suur terroriohvritele pühendatud heategevuslik kontsert, kus astusid lisaks Ariana Grandele, kelle kontserdil 22. mail Manchesteris pandi toime terrorirünnak, veel terve hulk maailmakuulsaid artiste.

Kolm tundi kestnud kontsert toimus eile õhtul, kümned tuhanded külastajad ning televaatajad annetasid enam kui 2 miljonit naela Manchesteri ohvrite toetuseks. Alates terroriaktist kaks nädalat tagasi on nüüdseks kogunenud ohvrite toetuseks kokku 10 miljonit naela. 

Kontserdil astusid lisaks eestvedaja Ariana Grandele üles veel Robbie Williams, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Little Mix, Take That, Niall Horan, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Marcus Mumford, Mac Miller, Imogen Heap, Coldplay ning üllatusartistina Liam Gallagher Manchesteri legendaarsest kollektiivist Oasis.

Pühapäeva, 4. juuni õhtul toimus Manchesteris Emirates Old Traffordi kriketiväljakul suur terroriohvritele pühendatud heategevuslik kontsert, kus astusid lisaks Ariana Grandele, kelle kontserdil Manchesteris pandi 22. mail toime terrorirünnak, veel terve hulk maailmakuulsaid artiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles