Naised visati T-särkide pärast lennukist välja, multimiljardär Richard Branson päästis olukorra!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Branson
Sir Richard Branson Foto: SCANPIX

Seltskond keskealisi naisi kõrvaldati lennukist T-särkide pärast, mille seljale oli kirjutatud «B*tches on tour».

18 naist olid teel tähistama Mallorcale oma 35aastase sõbranna Emma Greeni peatset meheleminekut, kuid nende reis ei saanud alatagi, kuna lennusaatjad käskisid neil lennukist lahkuda solvavate T-särkide pärast. Nimelt oli igal tüdrukuteõhtu osalisel seljas pluus, mille seljal oli kirjas «B*tches on tour»! Vaidlust kutsuti lahendama politsei, kelle meelest oli olukord naeruväärne. Tulevane pruut ütles, et osa temast ei taha sellise vahejuhtumi tõttu enam abielluda, kuna ta kardab, et miski võib ka pulmapäeval viltu minna.

«Ma töötan vaimselt haigete inimestega ning kindlasti mitte ei otsi ma pahandusi. Oleks meile öeldud, et pange midagi peale, et kirja katta, oleks kõik korras. Lisaks on bitch üsna malbe vandesõna, need särgid ei saanud nii häirivad olla!» rääkis heitunud Emma Green, ta ootab lennufirmalt kompensatsiooni ja vabandust, «me istusime lennukis oma kohtadele ning mõned meist võtsid jakid ära, mistõttu oli särke näha. See kiri on selja peal, seega me ei osanud oodata, et see on probleem.» Naise väitel polnud keegi tarvitanud alkoholi ning seltskond ei olnud ka lärmakas.

Väidetavalt ei öeldud särkide kohta mitte midagi enne, kui nad lennult maha tõsteti ning tulevane pruut Emma Green tunneb, et seltskond ei saa enam reisi nautida, kuna kõik on nõnda nukrameelsed, et nii juhtus: «Me oleme kõik korralikud naised kuldses keskeas, kes ei taha pahandusi! Me pakkusime, et võime kähku pluusid ära vahetada, ent lennusaatjad sellest ei hoolinud ning tõstsid meid lennult maha.»

Lennufirma esindate sõnul öeldi naistele, et nendes särkides ei või nad lennata, seega anti neile variant kas kiri kinni katta või särk ära vahetada. Väidetavalt tehti kirja kohta märkusi mitmel korral juba alates turvakontrollidest, ent kuna naised ei reageerinud, oligi ainus variant nad lennult maha tõsta.

Loost kuuldes võttis sõna multimiljardär ja Virgin’i lennukompanii omanik Richard Branson, kes pakkus seltskonnale võimalust lennata tema kulu ja kirjadega Las Vegasesse ning seal ka kolm päeva ööbida. Nimelt on ärimehe meelest lennufirma käitumine sõna- ja väljendusvabaduse rikkumine!

Vaata pilte solvavatest särkidest siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles