«Terevisiooni» võimalikud uued saatejuhid: Elu24 toimetus valis välja potentsiaalsed kandidaadid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV «Terevisioon», Katrin Viirpalu kõrval veidi aega saatejuhi ametit pidanud Eero Reinu.
ETV «Terevisioon», Katrin Viirpalu kõrval veidi aega saatejuhi ametit pidanud Eero Reinu. Foto: ERR

Rahvusringhääling kavandab sügisest mitmelt pikalt eetris olnud saatelt tolmu pühkida, uuendades saatekujundust ja vahetades saatejuhte.  «Terevisiooni» jaoks muudetakse sügisest ka saate juhtimist. Näiteks räägitakse kolmest saatejuhist senise kahe asemel. Pole välistatud seegi, et saadet hakkavad vaheldumisi juhtima erinevad paarissaatejuhid.

Elu24 toimetus pakub välja võimalikud saatejuhtide tandemid:

1. Märt Avandi ja Ott Sepp - varahommikune huumorisüst kuluks ära igale «keskmisele» eestlasele.

Ott Sepp ja Märt Avandi / Ülo Josing
Ott Sepp ja Märt Avandi / Ülo Josing Foto: Ülo Josing/ ERR


2. Tanel Padar & The Sun - viimastel andmetel on legendaarne muusikakollektiiv pillid kokku pannud. Pakume lahendust hakata äratama Eesti inimesi. Kellel oleks midagi selle vastu, et Tanel oma hurmava naeratuse ja häälega inimesi äratab?

Tanel Padar & The Sun
Tanel Padar & The Sun Foto: Viktor Burkivski

3. Hannes Võrno - sellise kogemustepagasiga mees eetripartnerit ei vaja. Varahommikune ärkamine ei ole Võrnole kui endisele kaitseväelasele samuti võõras teema.

Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: TV3

4. Ženja Fokin ja Krista Lensin - Mõlemal avaliku elu tegelasel on korralik kogemustepagas saatejuhtide ja ürituste eestvedajana. Nende puhul peaks eetriaeg vist poole pikem olema. 

Ženja Fokin / TV3

Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Sander Ilvest

5. Mart Juur ja Andrus Kivirähk - kogenud mehed. Oleksid värske sõõm hommikuse kohvi kõrvale - kaua nad ikka seal R2 kuulajaid naerutavad. «Terevisiooni» saate formaat ehk kaotaks piirid ja vanematele härradele ei oleks keeruline ka varahommikune ärkamine.

Andrus Kivirähk
Andrus Kivirähk Foto: Marko Tubli
Mart Juur
Mart Juur Foto: Erlend Štaub

6. Liisu Lass ja Henri Laumets - ehk «Terevisiooni» praegune uudistetoimetaja Liisu ja ilmapoiss Henri. Hommikune ärkamine käpas ja otse-eetri kogemus olemas. ERRi juhtkond ei pea pead valutama ja energiat väljaspoolt maja hakkama otsima.

Liisu Lass
Liisu Lass Foto: Kaader ERRi videost
Henri Laumets
Henri Laumets Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles