Tanel Padari endine bändikaaslane ühines kuulsa USA bändiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates Foto: Late Show with David Letterman

Laur Joamets on andekas Eesti kitarrist, kes lööb laineid Ameerika «muusikadžunglis».

28-aastase Laur Joametsa muusikutee algas viieaastaselt Elleri Muusikakoolist hoopis tšellot õppides. Lauri on aastaid tagasi antud intervjuus öelnud: «Vaatasin, et ühes klassiruumis, kapi otsas, oli väike tšello ja see meenutas kitarri. Mõtlesin, et kitarri nii noortele niikuinii ei õpetata, aga tšello on natuke selle sarnane, et tahaks tšellot mängida». Kolm aastat hiljem jõudis Laur klassikalise kitarrini. «Bluusivenna» hingega Laur on kaasa teinud erinevates bändides ja projektides. Tanel Padariga on lava jagatud bändis «Tanel Padar Blues Band».

Tuuled on muusiku aga hoopis USA-sse viinud. Aasta alguses pälvis Grammy muusikaauhina parima kantrialbumi kategoorias Sturgill Simpson, kelle kitarristiks Laur Joamets oli. 

Nüüd aga on andekas mees vahetanud kantri pisut «karmima» muusika vastu ja astub peagi USA rokibändi, Drivin N Crying koosseisu, vahendab Õhtuleht.

Laur Joamets on esimese eestlasena osalenud ka Ameerika populaarses telesaates «David Letterman'i Show's».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles