Ugala toob Pärnusse “Limpa ja mereröövlid”

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala lastemuusikalis on nalja kogu perele.
Ugala lastemuusikalis on nalja kogu perele. Foto: Ugala

6. aprillil ja 3. mail toob Viljandi Ugala teater Pärnu Endlasse Andrus Kiviräha põneva ja seiklusrikka lasteraamatu järgi loodud lavastuse “Limpa ja mereröövlid”.

Ühel õhtul on limonaadimaias Limpa Limmal ja Limmol külas. Mõistagi voolab ojadena limonaadi ja enne und saavad räägitud tondijutud.

Pimeduse tulles hakkavad aga toimuma kummalised asjad. Tegevusse astuvad hirmsad mereröövlid Padi, Lina ja Tekk ning rida veel veidramaid tegelasi. Algab suur ja värvikas seiklus.

Ugala lavastuse kohta “Limpa ja mereröövlid” kirjutas üks teatriteadlikest lapsevanematest, et nii rõõmsat, värvilist ja ägedat seiklust poleks ta osanud üldse oodata. Tüki vaatamine võrdubki justkui hea lasteraamatu lugemisega.

Etenduses on palju värvikaid tegelasi, huumorit nii väikestele kui suurtele, väga lahedaid näitlejatöid, toredaid laule – üks vinge lastemuusikal.

Ugala soovitab seda vahvat lugu vaadata lasteaialastel ja kuni kuuenda klassi õpilastel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles