«Söö, palveta, armasta» autor abiellus oma vähihaige sõbratariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert Foto: Johnny Louis/JL/Sipa USA

Kirjanik Elizabeth Gilbert, kelle sulest pärineb ülipopulaarne romaan «Söö, palveta, armasta» teatas, et on abiellunud.

Autori elus on olnud tormiline aasta. Täpselt aasta aega tagasi lahutas ta oma abikaasast José Nunesist ning hakkas kokku oma parima sõbranna Rayya Eliasega. Jah, autori tuli kapist välja ning teatas, et on lesbi.

Paar päeva tagasi võis autori Instagrami lehelt leida uudise, et tema ja Rayya on «abiellunud»: «Kuigi tseremoonia oli mitteametlik (rahunege inimesed, ei ole vaja võime teavitada!), tahtsime vaikselt ning privaatselt tähistada seda, mida me oleme alati teadnud: me kuulume kokku.»

Samuti rääkis Elizabeth postituses sellest, et temal ja Rayya Eliasel on olnud raske aasta. Rayya, kes on samuti kirjanik, põeb nimelt raskekujulist maksavähki. «Raskemad päevad on alles ees, see ei lähe lihtsamaks, aga meie armastus on tugev. Me kõnnime koos nii kaugele kui võimalik ja ühelt maalt võtab Jumal asjad enda kätesse,» seisab Gilberti postituses.

Dear Ones: Over the last year, Rayya Elias and I have been through some really difficult days together — but not today. Today was precious and perfect. A simple and spontaneous ceremony of love, surrounded by a small handful of friends and family. Our ceremony was nothing legally binding (no need to alert the authorities, folks!)...just a quiet and private celebration of what we have long known to be true: We belong to each other. More difficult days are to come. It doesn't get easier from here. Her illness is grave. But our love is strong. We will walk together as far as we can go together. After that, it all gets turned over to God. Create beauty with every day you are given, Onward, LG (And thank you, @bindleandkeep, for putting a rush on @rayyaelias's suit, and for hand-delivering it yesterday. She looked beautiful. Thank you for the grace, the care, and the compassion. You are good people.)

A post shared by Elizabeth Gilbert (@elizabeth_gilbert_writer) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles