Vahepeal pööraselt käitunud Amanda Bynes on enda väitel taas reel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Bynes
Amanda Bynes Foto: SCANPIX

Purjusjuhtimise ja vaimse tervise probleemidega silma paistnud endine lapsstaar on elu taas rööpasse ajanud!

31aastane endine näitleja Amanda Bynesi viimane ülesastumine suurel ekraanil oli 2010. Aastal filmis «Easy A», kus peaosa mängis Emma stone. Pärast seda on naine silma paistnud vaid halbade uudistega, ent on nüüd on ta taas triksis-traksis. Pärast nelja aastat andis naine intervjuu, et rääkida enda tervislikust seisundist ja tulevikuplaanidest – nimelt plaanib Bynes tagasitulekut filmimaailma, mis kunagi temast ju staari tegi. Naine on kaine olnud kolm aastat ning naudib aktiivset elustiili. «Ma matkan ja käin spinningutrennis. Lisaks aitan kaasa ka supiköögis.»

Naisel on selja taga raske periood – ta võitles iseenda mentaalsusega ning ka seadusega, nimelt jäi ta kaks korda vahele joobes juhtimisega ning kaks korda põgenes ta pärast avariid sündmuskohalt. Aasta tagasi kirjutas Bynes Twitteris, et ta on hetkel hõivatud õppimisega moekoolis: «Mulle väga meeldib koolis käia ning ma õpin palju uut. Naudin kõiki tuned ja mu õpetajad on suurepärased.»

Uues intervjuus teatas naine, et käib endiselt koolis ja õpib õmblema. “Ma loon mustreid ja tahan tulevikus luua oma riidebrändi,” jagas endine lapstäht tulevikuplaane. Lisaks plaanib Bynes naasta ekraanidele: «Ma igatsen näitlemist ja ma tõepoolest hakkangi sellega uuesti tegelema. Tahan minna telesse, teeksin mõne külalisrolli sarjades, mis mulle meeldivad, ja ka peaosa kuskil seriaalis»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles