Külastaja meelespea: Rammstein lauluväljakul juba täna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammstein -
Rammstein - Foto: SCANPIX

Kontserdi korraldaja jagab soovitusi, et igaühel oleks meeldiv elamus.

Rammstein esineb Eestis ainsa sõuga Baltikumis. Kontserdi korraldaja Live Nation Estonia tuletab külalistele meelde käitumisreegleid ning mis kaasa võtta või koju jätta!

Väravad avatakse kell 16:00, avatud on Mere, Oru ja Mäe väravad. Korraldaja soovitab kohale tulla varakult, kuna suure hulga külastajate tõttu läheb pileti kontrollimise ning isiku ja asjade läbivaatusega aega. Seejuures toonitatakse, et turvatöötajad teevad oma tööd, mitte ei kiusa inimesi, nende nõudeid tuleks järgida täpselt. Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.

Kontserdipäeva ajakava:

16:00  väravad

19:00  Winny Puhh

20:00  Mustasch

21:30  Rammstein

23:59  ürituse lõpp

Kaasa tasuks võtta sularaha, kuna kogu kaubandus (s.h söögi- ja joogipoolis ning fännipoe kaup) on pigem sularaha eest ning lauluväljakul on vaid üks sularahaautomaat.

Korraldaja tuletab meelde, et suure hulga inimeste tõttu võivad võrgud olla ülekoormatud ning sellest johtuvalt esineb mobiilsides häireid. Selleks tasuks pere ja sõpradega leppida eelnevalt kohtumispaik kokku.

Valju heli ja rahvamasside tõttu ei tasuks sülelapsi kaasa võtta. Lastele tuleks kuskile kirjutada vanema nimi ja telefoninumber. Alla 16 aastastel lastel peab pärast keskööd ehk kontserdi lõppu kaasas olema täiskasvanud saatja.

Kohale tasuks tulla ilma autota. Parkimisvõimalused on piiratud – Pirita tee ääres suunaga Pirita poole, Smuuli teel ning ka Narva maanteel alates Smuuli tänavast suunaga Lasnamäe poole. Valesti pargitud autod teisaldatakse. Jalgrattaparkla asub Mere väravate juures, see on tasuta ja üldvalvega, ent siiski tasub ratas lukku panna!

Ratastoolis inimestele on spetsiaalne ala kontserdi jälgimiseks Tuletorni poolsel invatribüünil, sissepääs neile on Mere väravast, sealses parklas on ka kohad invasõidukitele.

Kontserdile ei lasta:

  • vihmavarjuga
  • foto-, audio- ja videosalvestustehnika (v.a mobiilid ja digikaamerad)
  • oma söögi ja joogiga (s.h alkohol)
  • tühja pudeliga
  • narkootikumidega
  • loomadega
  • liigse pagasi ja esemetega
  • jalgrataste, rulluiskude ja ruladega, mootorrattakiivriga, matka- ja klapptoolide ning taburettidega.

Sissepääsude juures on tasuline pakihoid. Kohal on ka kiirabi, päästeteenistus, politsei ning esmaabipunktid.

NB! Kontsert on välja müüdud ja kohapeal pileteid ei müüda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles