Maias õpetajanna vallatles oma õpilastega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erin McAuliffe
Erin McAuliffe Foto: Facebook

Erin McAuliffe’i süüdistatakse kolme oma õpilasega magamises, neist üht loetakse väärituks käitumiseks alaealisega. 25aastast õpetajat süüdistatakse seksuaalsuhtes lahe 17aastase ja ühe 16aastase poisiga. Naine arreteeriti pärast kuupikkust uurimist.

25aastast matemaatikaõpetaja Erin McAuliffe Põhja-Carolina Rocky Mounti avalikust koolist on arreteeritud kahtlusega, et tal olid seksuaalsuhted kolme enda meessoost õpilasega. Naine võeti kinni süüdistustega seksuaalse tegevuse eest kolme õpilasega, millest üks liigitub alaealisega suguühtesse astumise paragrahvi alla. Uurimist alustati maikuus, pärast seda kui Rocky Mounti kool teatas politseile arvatavast üleastumisest. Uurijad küsitlesid õpilasi ja kooli töötajaid, enne kui võttis õpetaja vastu vahistamisorderi. Politsei teatel ei leidnud seksuaalsed aktid asset kooli territooriumil.

McAuliffe on vahi all 20 000 dollarilise kautsjoniga ning esimene kohtuistung leiab asset 12. juunil. Kooli juhtkond teatas, et lasi õpetaja lahti päev enne seda, kui politseile asjast teada anti. Politseilt tulnud info kohaselt on kaks ohvrit 17aastased ja kolmas 16aastane. Naine asus koolis tööle 2016. aasta augustis, tema sotsiaalmeediat uurides selgub, et naine ei ole abielus ning elab koos koera ja kassiga. Tutvu ka endise õpetaja Facebooki kontoga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles