Õõvastav lugu! Mees lukustas naise soojakusse ja pidas teda kuid seksorjana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojak, kus Kohlhepp oli kaht naist vangis hoidnud
Soojak, kus Kohlhepp oli kaht naist vangis hoidnud Foto: 7th Circuit Solicitor's Office

Mees tappis enda õuele töökuulutuse peale tulnud mehe ning lukustas tolle tüdruk-sõbra soojakusse, kus teda pidevalt vägistas. Lisaks oli ta juba varem tapnud 6 inimest.

Politsei leidis 30aastase Kala Browni Lõuna-Carolinast pärast kahte kuud, mil Todd Kohlhepp ta röövis, lukustas ta soojakusse ja vägistas teda korduvalt. Lõuna-Carolina šerifi asetäitjad vabastasid naise kuuldes tema karjeid suurest metallkonteinerist. Uurijad saagisid soojaku rauasaega lahti ja tungisid sinna sisse. 10minutilise operatsiooni järel leiti konteinerist Kala Brown, kelle kaela ümber oli kett, mis oli kinnitatud soojaku seina külge. Naiselt küsiti tema poiss-sõber Charles David Carteri kohta, kellega nad koos kadusid. Brown vastas lakooniliselt: «Kohlhepp lasi mehe maha, tulistas teda kolm korda rindu, mähkis ta sinise presentkatte sisse, pani traktori küljes olnud kärusse ja lukustas mind siia. Ma ei ole teda rohkem näinud. Kohlheppi sõnul on Charles surnud ja maha maetud. Ta rääkis veel, et on siia teisigi enda tapetuid matnud. »

3. novembril läksid uurijad Kohlheppi poole, et otsida Browni ja tema 32aastast poiss-sõpra. Paar oli kadunud olnud kaks kuud ning naise telefoni positsioneerimine andis uurijatele suunise kust otsida. Politsei leidis sadisti 400-ruutmeetriselt kolm laipa enne, kui nad Browni appikarjeid kuulsid ja teda päästma asusid. Teel haiglasse rääkis naine, kuidas Kohlhepp tunnistas talle, et tappis enne naise vangistamist ühe abielupaari ja neli inimest ühes motopoes. Viimane juhtum oli 13 aastat püsinud lahenduseta. Naine sattus Kohlheppi juurde töö tarbeks objekti üle vaadates. Kohlhepp tappis Carteri ning lukustas naise soojakusse, kus teda igapäevaselt vägistas. Hiljem leidsidki uurijad Carteri laiba kitsast ühishauast, kus oli kokku kolme inimese kehad.

Politsei avalikustas ka video sarimõrvari küsitlemisest, kus alguses Kohlhepp eitab kõike ning nõub advokaati. Hiljem tunnistas mees kõik üles ning kirjeldab detailselt enda kuritegusid, ka 13 aasta tagust juhtumit motopoes, kuidas see oli justkui videomäng. 2015. aasta detsembris tappis Kohlhepp ka 29aastase abielupaari Johnny Coxie ja Leigh McCraw-Coxie. Ka nemad meelitas Kohlhepp enda poole lubadusega tööd pakkuda. Sadist tappis Coxie joonelt ning lukustas McCraw-Coxie soojakusse, ent enda sõnul tappis naise mõni päev hiljem. Nimelt üritanud naine sigarettidega konteinerisse auk põletada, lisaks tahtis naine pitsat, Dr. Pepperi limonaadi, kaneelirulle, mis sarimõrvarit tüütama hakkas.

Kohlhepp sai karistuseks 7 järjestikust eluaegset vanglakaristust ja lisaks veel 60 aastat inimröövi, seksuaalse ahistamise ja muu eest. Talle oleks saanud määrata ka surmanuhtluse, ent kokkuleppemenetluse tõttu langes see ära. Lisaks  pole juba aastaid Lõuna-Carolinas kedagi surma mõistetud, kuna osariigil napib surmasüstiks tarvilikku droogi. Kohlhepp kolis Lõuna-Carolinasse 2001. aastal pärast 14 aastat väldanud vangipõlve Arizonas, kus ta istus kinni selle eest, et 15aastasena sidus ta enda 14aastase naabri kinni ja vägistas ta. Uut elu alustades valetas ta, et kogu asi on väljamõeldis ja üles puhutud asi. Sõbrad ja kolleegid iseloomustavad meest kui töörügajat, kelle käitumine oli vahepeal kummaline. Näiteks vaatas ta töö ajal pornot ja oma kinnisvarafirma kodulehel valetas, et motiveerib töötajaid, hoides neid näljas.

Vaata Daily Mailist pilte ja videosid politsei tegevusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles