Lesk kaebas kadunud abikaasa ülemuse kohtusse, kuna mees kukkus firmaüritusel purjuspäi kakerdades auku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Barnes-Mycroft
Katie Barnes-Mycroft Foto: Facebook

Noor lesk kaebas oma kadunud abikaasa ülemuse kohtusse, nõudes temalt kahjutasuna miljon naela

Katie Barnes-Mycroft süüdistab ehteärimees Jason Allumit, et too ei suutnud turvata napsitajaid, kes ta viie magamistoaga maja aias laaberdasid. Kadunuke Tom Mycroft, kes oli üks ehtebrändi Allum & Sidaway müügijuhti, kukkus üle madala müüri ning hukkus. Vahetult enne õnnetust oli mees tasuta baari hüvesid kasutanud. Enne jooma hakkamist saatis Tom oma naisele, kes tollal oli kuuendat kuud rase ja ootas paari esimest last, sõnumi: «Armastan sind.» Hagi alusel oli 24aastaselt surnud mees aiapeol ning plaanis seal lähedal telkida. Õhtu vältel said külalised käia baaris, süüa seapraadi ning käia suitsetamas selleks mõeldud alal. Proua Barnes-Mycrofti abikaasa advokaadi meelest oleks ärimees Allum pidanud taipama, et müür on potentsiaalne oht, ning oleks selle ümber pidanud panema tara, koha hästi valgustama või hoiatussiltidega varustama.

Eesukse vahetus läheduses oli madal tugisein, mille taga oli umbes kahemeetrine auk, mille põhjas oli kaevukaas. 2015. aasta 22. augusti õhtul kell 00:44 saatis lahkunu oma abikaasale sõnumi, et armastab teda. Mingil hetkel selle aja ja 1:28 vahel, kui kutsuti kiirabi, kukkus mees auku ja kukkus kaevukaane peale. Mycrofti leidis üks tema kolleegidest.

Naise advokaadi sõnul ei järginud ehteärimees hoolsuskohustust, kuivõrd ta oli majaomanik ja peoperemees. Lisaks on kaassüüdlane ka firma, kuna selle alt üritus korraldati. Hagiavalduses nõuab noor lesk ühes tütar Mollyga miljon naela raske kaotuse ning ka toitjakaotuspensionit, kuivõrd perekonnal jääb osa sissetulekust mehe varase hukkumise pärast saamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles