Vang lasti päevaks vabadusse, et ta saaks minna botoxit süstima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luccia Monroe Amerecco
Luccia Monroe Amerecco Foto: Facebook

Naisvang lubati päevaks vabadusse, et ta saaks botoxit minna süstima raha eest, mille ta vanglas teeninud oli.

Varguse eest 6,5-aastast vanglakaristust kandval Luccia Amereccol lubati vanglast päevakeseks vabaks, et ta saaks minna botoxit süstima. 29-aastane naine, kes põeb bipolaarset häiret varastas ohvrilt 280 naela ning lubas ta ära kastreerida.

Naisel on lubatud minna ka rinnasuurendusoperatsiooni tarbeks konsultatsioonile. Ent nüüd lubati ta välja, et ta saaks 250 naela eest süstida botoxit enda silmade ümbrusesse. Kunagise narkosõltlase Amerecco sõnul viis süstimine selleni, et vangivalvurid flirdivad temaga tihedamini ning kaasvangid kadestavad teda. Ka naine ise oli üllatunud, et talle vabastus anti ning talle tundus nagu oleks see episood kunagisest hittsarjast «Pahad tüdrukud»: «Ma ei suutnud uskuda, et mind botoxi pärast välja lasti. Pidin küll süstide eest enda vangipalga eest maksma, aga siiski poleks ma uskunud, et vangla mulle seda lubab.» Naine hoidis iga kuu 15 naela kokku oma koristus- ja toidupakkumistööde eest saadavast palgast.

Justiitsministeeriumilt paluti kommentaari, kuidas selline asi lubatud oli, ning ilmnes, et Amereccol oli seksuaalsuhe vanglaametnikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles