Ema jättis lapsed tundideks kuuma autosse ning keeldus teadvusetuid võsukesi haiglasse viima!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Hawkings
Amanda Hawkings Foto: Bexari maakonna šeriff

Noor ema läks pidutsema ning jättis lapsed ööseks autosse. Keskpäeval naastes oli õues temperatuur üle 30 kraadi, mistõttu olid lapsed saanud kuumarabanduse.

19-aastane Texase naine Amanda Hawkins jättis süüdistuse kohaselt enda kahe- ja üheaastase lapse terveks päevaks autosse ning ignoreeris nende nuttu. Naine jättis lapsed Walmarti parklas autosse õhtul kell 21, kui ta läks enda 16aastase poiss-sõbra ja teiste kamraadidega lähedal asuvasse majja aega veetma. Laste nuttu kuulnud Walmarti töötaja ei võtnud olukorra päästmiseks midagi ette. Ka naise poiss-sõber magas öösel mõne tunni autos, ent ei lasknud lapsi sealt välja.

Naine naases laste juurde alles keskpäeval, kui väljas oli temperatuur üle 30 kraadi, mistõttu olid lapsed ka teadvuseta. Kuna naine kartis, et ta satub pahandustesse, ei viinud ta neid ka arstile. Alles pärast seda kui tema noor partner teda selles veenis, nõustus Hawkins lapsi haiglasse viima. Tüdrukud olid endiselt teadvuseta ning nende olukord oli nii hull, et nad tuli viia tunnipikkuse sõidu kaugusel olevasse teise haiglasse. Mõni tund pärast haiglasse saabumist tunnistati tüdrukud surnuks. Alguses rääkis rongaema arstidele, et lapsed kaotasid teadvuse pärast seda, kui nad olid kohalikus pargis lilli nuusutanud.

Alles politsei küsitlemise ajal tunnistas naine, mis tegelikult oli juhtunud. Naine arreteeriti süüdistatuna laste ohustamises ja nende mahajätmises. Siiski võivad süüdistused muutuda, kuna lapsed ju lõppeks surid. Kui naine süüdi mõistetakse nende sätete alusel, ootab teda kuni kaheaastane vanglakaristus. «see on kõige hirmsam lastega seotud juhtum, mis on minu 37-aastase karjääri jooksul juhtunud, » kirjeldas maakonna šeriff oma tundeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles