7 asja, mida suvepäevadel kindlasti vältida!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(Pilt on illustratiivne)
(Pilt on illustratiivne) Foto: Helen Kattai

Firma suvepäevade aeg on käes ja siin on väike memo, mida kindlasti mitte suvepäevadel teha. Loe ja vaata, kas suudad juhendist kinni pidada.

1. Ära jäta kohale ilmumata! See on üks väheseid, tihti ainus koht, kus oma kolleegide toredam ja familiaarsem külg avastada. 

2. Võta osa murumängudest ja muudes aktiviteetidest. See on hea nipp, et meeskonna vaimust osa saada ning samas ka, et vältida liigset alkoholi tarbimist, mis võib juhtuda nurgas põrnitsejatega.

3. Hoidu liigsest alkoholi tarbimisest! Nii on võimalik, et säilitad oma eneseväärikuse ja kolleegide jätkuva austuse. 

4. Kui siiski otsustada kangema kasuks või läheb nii nagu alati, siis joo nii, et sääsed sind ka ei taha. Kaotada pole enam midagi, kõik on juba läinud. 

5. Väldi intiimset suhtlust kolleegidega. Hommikul on hirmus piinlik. Pealegi kõik juba sosistavad seljataga ning annavad oma hävitavaid hinnanguid, sest ilmselt on tal perekond ja ega sa ise ka päris vaba ja vallaline ei ole. 

6. Kui see aga siiski juhtub, siis naudi vähemalt. Ehk saab teist lausa asja? Võib-olla plaaniski oma naise maha jätta. Töökohalt, iseäranis suvepäevadelt leitud kaaslased pole mingisugune haruldus. 

7. Naudi. Suvepäevi korraldatakse vaid kord aastas. Mõnel juhul veel harvem. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles