Videointervjuu Kalvi-Kallega: olen trahvideks maksnud 17-18 000 eurot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti kohut sariliiklusrikkuga Kalvi-Kalle üle, kes saabus Rapla kohtumajja optimistlikus tujus. Noormees andis Elu24-le eksklusiivse videointervjuu vahetult enne istungit. 

Kalvi-Kalle ütles videointervjuus, et vanglakaristust ta ei karda, kuigi on teadlik ohust, et ta võidakse kinni panna terveks aastaks. Mitu korda on ta lubadeta sõitmise eest karistada saanud, ta öelda ei oska. Samamoodi ei oska ta vastata, millal viimaks load ära teeb. «Eks aeg annab arutust,» vastas mees. 

Küsisime Kalvi-Kallelt ka arvamust Eesti kohtusüsteemi kohta. Mees leiab, et politsei kiusab teda taga ning lausa toetab narkootikume ja alkoholi tarvitanud juhte. Kalvi-Kalle on enda hinnangul pidanud kõikide oma rikkumiste pealt tasuma trahvidena 17 000 - 18 000 eurot, suurim nõudja on seniajani olnud Ergo kindlustus. 

Oma päevi sisustab Kalvi-Kalle metsategemisega või traktori tuunimisega. Eilegi veel olla telestaar oma «Vene kökatsile muusikat sisse panemas».

Intervjuus puudutati ka blogiauhindade gala teemat, kus Kalvi-Kalle säramas käis. Kuivõrd nooruk ka ise veebipäevikut peab, oli ta meelitatud, et Ženja Fokin meesteblogide kategoorias ka teda mainis. 

Kalvi-Kalle kallim Helen kohtumajja täna kaasa ei tulnud, kuna Kalvi-Kalle sõnul on nad piisavalt suured inimesed, et endaga ise hakkama saada. 

Vaata eksklusiivset videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles