Tulekahju Londoni kõrghoones: Lily Allen ja teised staarid pakuvad kannatanutele öömaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen
Lily Allen Foto: AFP / Scanpix

Ööl vastu tänast puhkes Londonis Notting Hilli lähedal asuvas kõrghoones tulekahju. Vähemalt 50 inimest on viidud haiglasse, paljud inimesed on varemetes siiani lõksus. Lily Allen, Jeremy Clarkson ja teised staarid pakuvad kannatanutele abi ning kutsuvad teisigi ohvritele appi tõttama. 

Lauljatar Lily Allen pakub öömaja kannatanutele, kes traagilises tornmaja põlengus kodu kaotasid. Väidetavalt on residentsis siiani lõksus inimesed, kes elu eest karjuvad. Enam kui 50 vigastatu kõrval on tuletõrje juba kinnitanud ka mitut surmajuhtumit.

Lily Allen teatas valmidusest ohvreid aidata Twitteris: «Kui keegi vajab voodit või abi või teed, tviidi mulle ja ma vastan sulle.» Juba on Alleni fännid lauljatari abivalmiduse eest kiitnud. 

Ka Emma Freud soovib kannatanuid aidata: «Kui keegi vajab abi või katust, anna palun teada. Me elame väga lähedal ja saan sind aidata.»

 
 Foto: Victoria Jones/PA Wire/PA Images

Fearne Cotton säutsus kurvalt: «Palvetan kõigi nende eest, kes tänase Lääne-Londoni tulekahjuga seotud on. Elasin selle kõrghoone lähedal. Armastust ja palveid kõigile, kes sellest puudutatud on.» 

Ka skandaalne saatejuht Jeremy Clarkson julgustab Kensingtoni inimesi annetama riideid neile, kes kohutava tulekahju tõttu kodutuks jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles