Video! Amanda Bynes selgitab, miks ta palus Drake'il oma vagiina mõrvata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollyscoop / Amanda Bynes
Hollyscoop / Amanda Bynes Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Näitleja Amanda Bynes, kes on pikalt maadelnud nii alkoholi- kui uimastisõltuvusega, on tagasi ning enda sõnul läheb tal hästi. Veidi ärevil Amanda andis oma esimese intervjuu Hollyscoopile, toome teieni usutlusest viis väljavõtet.

1. Siivutu Drake'i tweet

2013. aastal avaldas Amanda Twitteris soovi, et Drake tema «vagiina mõrvaks». Nüüd avanes Amandal võimalus selgitada, mida ta selle all silmas pidas: «Tegelikult ei öelnud ma midagi valesti. Ütlesin, et mõrva palun mu vagiina. Ma olin kirjutamise hetkel küll narkootikumide mõju all, kuid sellele vaatamata avaldasin ma soovi, et «teeme selle ära». Ma arvasin, et olen naljakas kui sellisel moel talle sõnumi edastan, et temaga magada tahan. Ma mõtlesingi otsesõnu, et Drake, maga minuga.»

2. Nick Cannon kuulub Amanda perekonda

Nick ning Amanda olid aastatel 1998-1999 kolleegid kui mängisid mõlemad sarjas «All That». 2013. aastal kui Amandal läks tõeliselt halvasti, avaldas Cannon emotsionaalse kirja, milles sõnas, et naine on osa tema perekonnast. Amanda tunnistas, et pole siiani Nickiga rääkinud, kuid hindas tema toetust väga: «Nick jääb minu jaoks alati väga lähedaseks ning näen teda samuti osana enda perekonnast.»

3. Ta kavatseb uuesti näitlema hakata

2010. aastal kuulutas Bynes, et enam teda kinolinal ega teleekraanidel ei näe, kuid tundub, et naine on meelt muutnud. «Igatsen näitlemise järele ja tegelikult naasen ekraanidele õige pea. Pigem küll telesse. Mul on juba kõrvalosatäitmisi ees ning võibolla on tulemas ka sari, mille peaosatäitja mina olen,» jutustas Amanda õhinaga.

4. Amanda on Blac Chyna fänn

Amanda tunnistas, et värvis juuksed siniseks ning augustas näo Blac Chyna eeskujul. «Tegin seda kõike kuna minu arvates nägi Chyna ülikuum välja. Ma olen ta fänn, ta on väga armas,» sõnas 31-aastane näitlejanna.

5. Ta elab aktiivset elu

Uut elu alustav näitleja sõnas, et käib palju matkamas ning võtab spinningu tunde. Samuti töötab ta vabatahtlikuna kodututega, mis pidavat väga huvitav kogemus olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles