Eesti läbi aegade säravamad abielud, mis on lõppenud lahutusega (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik abielud ei ole loodud kestma ning alati ei ole muinasjutul õnnelikku lõppu. Ka ilusad ja kuulsad on inimesed. Nende eraelu võib küll väliselt paista laitmatu, kuid vahel võib sisu olla nii plekiline, et seda on võimatu varjata. Toome teie ette Eesti kuulsad paarid, kes on lahutanud oma armastuseliidu. Lisatud galerii!

Evelin Võigemast ja Priit Võigemast - 2005. aastal abiellusid eestlaste poolt palavalt armastatud näitlejatepaar Priit ja Evelin Võigemast. 11 aastat hiljem teatas näitlejapaar lahkuminekust. Neil on tütar Loviise ja poeg Lennart.

Ülle Kaljuste ja Tõnu Kaljuste – Nargen festivali looja ja dirigent Tõnu Kaljuste ja Eesti Draamateatri näitlejanna Ülle Kaljuste lahutasid oma 30-aastase abielu aastal 2010. Paaril on muusikust poeg Andres.   

Evelin Ilves ja Toomas-Henrik Ilves – Ekspresidendipaar andis avalikult teada lahutusest aastal 2011. Kooselust, mis kestis 11 aastat, sündis tütar Kadi Keiu Ilves.

Tomi Rahula ja Ithaka-Maria Rahula – Muusikud Tomi ja Ithaka olid lahutamatud juba kooliajal. Noorpõlves sõlmitud liit aga ei jäänud kestma ja paar lahutas aastal 2014. Kooselust sündis tütar Agathe Vega.

Laura Põldvere ja Joel-Rasmus Remmel – Eelmise aasta kevadel teatas lauljanna Laura Põldvere lahutusest muusiku Joel-Rasmus Remmeliga. Armastuseliit oli ametlik kaks aastat.

Jan Uuspõld ja Marion Uuspõld – näitleja ja koomik Jan Uuspõld teatas lahkuminekust Marioniga aastal  2012. Kooselust sündis poeg.

Edgar Savisaar ja Vilja Savisaar – 1996. aastal sõlmitud abielu lahutati aastal 2009. Kooselust sündis tütar Rosina. 

Üllar Saaremäe ja Kristi Leppik – Rakvere teatri näitleja kohtus enda kallimaga Kristi Leppikuga aastal 1997. Kuigi sõprus sai armastuseliiduks, teatas paar eelmise aasta novembris, et on otsustanud lahutada ligi 20 aastat kestnud abielu. 

Heli Mets ja Gunnar Kraft – esimese «Miss Estonia» tiitliga pärjatud Heli Mets ja ärimees Gunnar Kraft teatasid 2017 aasta märtsis, et on otsustanud lahutada 25 aastat kestnud abielu.  Helil ja Gunnaril on kooselust kolm last – poeg Andreas ja tütred Katharina ja Christina.

Henrik Normann ja Triinu Normann – Näitleja lahutas esimese abielu aastal 2007. Kooselu kestis 4 aastat.

Evelin Samuel ja Raimo Ülavere – tegid avalikult teatavaks aastal 2013, et on lõpetanud enda 7 aastat kestnud abielu. Kooselust sündis 2 poega.

Tanel Padar ja Katariina Padar – rokkstaar pani punkti neli aastat kestnud abielule aastal 2007.

Anu Saagim ja Ristomatti Ratia – lahutasid ametlikult 20 aastat kestnud abielu aastal 2016. Neil on poeg.

Inna Roos ja Raivo Rohtjärv - Eksmiss Inna Roos ja ärimees Raivo Rohtjärv lahutasid Austraalias oma 2007. aastal sõlmitud abielu. Innal oli see teine abielu. Esimene abielu Roman Hansoniga kestis Innal vaid viis kuud. 
 

Ivo Linna ja Reet Linna - Eesti üks armastatum ja kuulsam paar lahutas abielu üheksakümnendate lõpus. Kooselust, mis kestis 22 aastat on sündinud poeg Robert ja tütar Hanna-Stina.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles