Otsus: Bill Cosby ei lähe seksuaalkuriteo eest vangi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Cosby
Bill Cosby Foto: SCANPIX

Näitleja ning koomik Bill Cosby vastu käiv kohtumenetlus lõpetati eile kuna vandekohus ei suutnud peale 53 tunni pikkust arutelu ühisele otsusele jõuda.

Kaheteistkümne liikmeline vandekohus ei suutnud üksmeelset otsust langetada mitte ühegi kolme süüdistuspunkti puhul. See oli nimelt juba teine kord, mil Cosby poolt väidetavalt toime pandud kuriteo suhtes otsust langetada ei suudetud.

Bill Cosby / Scanpix
Bill Cosby / Scanpix Foto: SCANPIX

Kohtust lahkudes tänas näitleja vandemehi ausa töö eest ning soovis kõigile head isadepäeva. «Lisaks tahan tänada oma toetajad, kes täna siia tulnud on. Olge rahulikud ja ärge vaielge inimestega. Jätkake lihtsalt seda, mida teete - minu uskumatut toetamist,» sõnas Cosby ka kohtu juurde tulnud toetajatele.

79-aastast Bill Cosbyt süüdistatakse tema kodulinna Temple University endise töötaja Andrea Constandi uimastamises ning seksuaalses kuritarvitamises 2004. aastal. Lisaks on mehe vastu üles astunud veel üle 50 naise, kuid kõik need juhtumid on juba aegunud. Cosby ise on keeldunud kohtus tunnistusi andma.

Bill Cosby / Scanpix
Bill Cosby / Scanpix Foto: SCANPIX

Kuigi eile võis näitleja kohtust vaba mehena minema kõndida, siis tõenäoliselt avatakse toimik peagi jälle ning alguse saab järjekordne kohtuprotsess.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles