Päriselt!? «Viiskümmend halli varjundit» saab JÄLLE järje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO - Cast members Jamie Dornan (L) and Dakota Johnson pose at the premiere of the film "Fifty Shades Darker" in Los Angeles, California, U.S. on February 2, 2017. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo
FILE PHOTO - Cast members Jamie Dornan (L) and Dakota Johnson pose at the premiere of the film "Fifty Shades Darker" in Los Angeles, California, U.S. on February 2, 2017. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Lõppu ei paista!

Traditsiooniliselt sõbrapäeviti linastuv intiimfilm «Viiskümmend halli varjundit» on saamas oma kolmanda järje. Uskumatu, aga nii see on! Õrritavad kaadrid kinolinal löövad seniajani laineid.

Hiljuti avaldati ka kolmanda osa treiler ning kõigest mõne tunniga kogus see miljoneid vaatamisi. Tundub, et seekord kõlavad filmis pulmakellad. Millist elu hakkab küll elama abielupaar, kus üks partner on seksmaniakk..Kolmandas osas näeme!

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles