Palju õnne! Marten Kuninga perre sündis pisike prints!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Laura Arum-Lääts

Laulja Marten Kuningas ja tema elukaaslane Keit Lillemäe said värsketeks lapsevanemateks. 18. juunil nägi ilmavalgust paari esikaps. 

Marten Kuningas sai tuntuks ülimenuka telesaate «Eesti otsib superstaari» kolmandast hooajast, saavutades finaalis kolmanda koha. Laulja on muusikas olnud pigem vastuvoolu sõudja - muusik on otsinud enda helikeelt muusikakollektiivides Leegitsev Sidrun ja Doktor Normal. Hetkel on Marten tegus alternatiiv indie-muusikabändis Miljardid, kellel ilmus juuni alguses värske singel «Olendid».

Marten on loo sünni kohta öelnud: «See laul on inimese hiilgusest ja valust. Mõnikord on nukker näha inimest ennast ja oma ümbrust hävitamas. «Olendid» tuletab meelde, et see on ainult mäng, ja et kõik on tegelikult OKEI, sest kusagil eksisteerib tasand, kus kõik lihtsalt on - ilma võitluse ja kannatuseta, vaba».

Marteni kaasa Keit Lillemäe on Tallinnas Telliskivi hipsterilinnakus asuva kohviku perenaine. Noored on aasta tagasi antud intervjuus TV3-le öelnud, et nad Keitiga on olnud ilmselt juba eelmistest eludest koos. Marteni ja Keiti pisipoeg nägi ilmavalgust 18. juunil.

Elu24 soovib õnne värsketele lapsevanematele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles