Nicole Kidmani tunnistab: jah, ma olen botoxiga tuttav!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman  at  the 79th Annual Academy Awards Presentation at the Kodak Theatre in Holywood LA
Date:  
Ref:  
COMPULSORY CREDIT: David Wimsett/Starstock/Photoshot
Nicole Kidman at the 79th Annual Academy Awards Presentation at the Kodak Theatre in Holywood LA Date: Ref: COMPULSORY CREDIT: David Wimsett/Starstock/Photoshot Foto: David Wimsett/

Täna tähistab oma 50. sünnipäeva üks Hollywoody armastatumaid näitlejannasid, kelle nooruslik välimus tõstatab ikka ja jälle küsimuse: Kuidas ta seda teeb?  

1. Nicole Kidmani noorusliku ja särava näonaha on kindlustanud Botox. 

Nicole rääkis mõni aasta tagasi antud intervjuus, et tema noorusliku näonaha on kindlustanud vitamiinid ning päikese eest varjamine. Samuti aitab noorele välimusele kaasa meditatsiion ning sportimine.  Skeptikud väitsid aga, et ainuüksi sellest ei piisa ning kindlasti olevat noorusliku välimuse taga lisaks ka Botoxi kasutamine. Aastal 2013 vastas näitleja kuuldustele: «Olen tõepoolest proovinud Botoxit, aga õnneks sain ma sellest harjumusest lahti ning viimaks taas ka oma nägu liigutada.» Kuulujuttude järgi ei ole Kidman aga Botoxi kasutamisega lõpparvet siiani teinud.  Kosmeetiline doktor on ka pakkunud, et lisaks Botoxile kasutab näitlejanna fillerit, mis aitab kortsukesed täita ning jätab ühtlasema mulje. 

2. Kindlatele ja headele meikaritele kindlaks jäämine on kindlustanud Nicole Kidmanile alati särava ning fotogeenilise välimuse.

Tema naturaalne, kuid väga professionaalne silmameik, kärtspunane huul on omamoodi kindlaks kaubamärgiks ja jätavad Hollywoodi ühest nõutumast näitlejannast alati suurepärase mulje. 

3. Tema eeterliku välimusega sobiv juuksetoon ning pigem tagasihoidlik soeng on kindlustanud nooruslikuma väljanägemise. 

Kidman ei ole vaid nahahoolduses nutikas, vaid ka juuste eest hoolitsedes. Lihtsa vaevaga saavutatav ning silmapaistvad punased lokid aitavad säilitada näitlejanna noorusliku välimuse. Lisaks ajaga aina pehmemaks muutuv juuksetoon, mis röövib vanuselt nii mõnegi aasta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles