Ilona Kaldre: mind mõisteti valesti, ma ei loobu selgeltnägemisest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: TV3

Täna, 21.juunil ilmus «Naistelehes» esikaanelugu Ilona Kaldrest, kes väidetavalt   väsis selgeltnägemisest ning on sunnitud esoteerlise maailma omaenda hingerahu nimel suvepuhkusele viima, et energiat koguda. 

Ilona Kaldre tunnistab Elu24-le antud intervjuus, et teda on vääriti mõistetud või tõlgendatud. «Ma ütlesin, et sõidan puhkusele, kuid tööd teen edasi ikka - ükskõik, kus ma hetkel ka ei viibi,» rahustab Kaldre oma fänne ja abivajajaid.  

«Igaüks - artist, ajakirjanik või selgeltnägija vajab vahel puhkust ja eemal olemist,» ütleb sensitiiv ja lisab, et inimeste abistamine on aga siiski osa tema igapäevaelust. «Ka Korfu puhkuse ajal abistasin ma seltskonda Valgevenest. Lahendasime selle kohtumise käigus mitmeid probleeme ja küsimusi,» lisab naine, kelle sõnul ei saa päriselt puhkust kusagil, kui tegemist on selgeltnägijaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles