Camilla elulooraamat paljastab: Diana oli raevutsev plikatirts, kes peksis 6 tundi mööblit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana aastal 1983
Printsess Diana aastal 1983 Foto: Mary Evans Picture Library/ANDRE / Scanpix

Camilla Parker Bowlesi 70. sünnipäeval ilmuv elulooraamat paljastab suhtekolmenurga tema, prints Charlesi ja printsess Diana vahel. 

Camilla elulooraamatus seisab kirjas, et enne Charlesi ja Diana abiellumist, olid nad printsiga lähedased sõbrad, samuti said läbi ka Dianaga. Charles oli Dianale maininud, et Camilla on tema intiimseim sõber, kuid ta on truu vaid ühele naisele – selleks on Diana. Camilla väitel muutus Diana paar kuud enne pulmi paranoiliseks ning temas tulid välja iseloomujooned, mida Charles ega Camilla varem näinud ei olnud. «Ta oli paranoiline ja armukade. Naerusuisest ning vagast tütarlapsest oli saanud kahtlustav ning tülikiskuv plikatirts. Samuti tuli selgus, et ta on harimatu,» vahendab Daily Mail. 

Prints Charles ja hertsoginna Camilla / Scanpix
Prints Charles ja hertsoginna Camilla / Scanpix Foto: SCANPIX

Diana tujud muutusid kannatamatuks

Väidetavalt oli Charles õnnetu juba enne abielutseremooniat. Diana oli muutunud tujutsevaks ning tema paranoia ning armukadedus ei andnud asu. Dianale ei meeldinud olla üksi ning ta ei saanud aru, miks Charles temaga aega ei veeda, kuigi printsi graafik on 6 kuud ette broneeritud ürituste ja kohustustega.

Kuulus armukolmnurk

Camilla väitel lõppes nende afäär Charlesiga enne, kui prints Diana kätt palus. Bowlesi sõnul oli ta saanud maitseda truudusetu abikaasa vilju ning seda ta Dianale ei soovinud. Charles saatis talle jõuludel kingi ning kaardi alati adresseeritult temale ja naise toonasele abikaasale. Samuti lõpetas Charles samadel üritustel käimise, kus Camilla käis. 

Kuulsa käevõru juhtum 

Charles kinkis tähtsatele naistele oma elus jõuludel alati juveele või ehteid, märkimaks nende tähendust tema elus. Kui Diana sai teada, et ka Camillale on üks käevõru adresseeritud, muutus malbe naine raevukaks. Ta küsis Charlesilt, kas ta siiani armastab Camillat. Charles ei andud eitavat vastust. Pole imeks panna, et Diana paranoilisust ning armukadedust see vastus ka täitis – seda kõike enne pulmi. 

Aastaid hiljem 

Camilla sõnul ei olnud ta Charlesiga aastaid lähedane olnud ning nende sõprus ja suhe olid eri teid läinud, kuid nende ühised sõbrad tundsid Charlesi pärast muret, sest ta oli Dianaga koos olles vajunud masendusse ning muutunud kinnisemaks kui kunagi varem. Naise sõnul võttis ta aastaid pärast mittesuhtlemist Charlesiga ühendust kui sõbraga, kes oli printsi pärast mures. Dianal olid hood, kus ta peksis kuus tundi mööblit, karjus ning pärast lukustus enesesse ja oma tuppa tundideks – Camilla sõnul ei suutnud Charles sellega toime tulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles