Brad Pitt naudib poissmeheelu, deitides Sienna Milleri ja Elle MacPhersoniga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Jennifer Graylock/Jennifer Graylock/Sipa USA/Scanpix

Brangelina on lahus olnud juba ligi aasta. Nüüd teeb Brad Pitt kaotatud aega tasa ja hoiab mitut rauda tules!

Juba aprillis pidi Sienna Miller tõrjuma kuuldusi, justkui tal susiseks midagi kuue lapse isaga. Kaks kuud hiljem on aga kuulujutuveski taas hoo sisse saanud, kuna paari nähti käsikäes Glastonbury muusikafestivalil, seejuures pealtnägijate sõnul katsusid ja silitasid nad teineteist igal võimalikul hetkel. Nägijaid oli tõepoolest palju ning mitmed neist võtsid ka meediaga ühendust: «Tundus, nagu nad juba kannatamatult ootaksid, et saaksid teiste eest ära ja olla vaid kahekesti. Siiski ei suutnud nad vastu panna ja suudlesid VIP-alal mitmete silmapaaride ees.»

Aprillikuised kuulujutud said alguse, kui Brad Pitti filmikompanii tehtud filmi «The Lost City Z», kus Sienna Miller kaasa tegi, eellinastusel paar terve õhtu teineteise seltsis veetis ja muudkui jutustasid ja flirtisid. Pitti esindaja keeldus mõlemat juhtumit kommenteerimast, Milleri esindajad pole teemale omapoolset kommentaari andnud. Aprillikuistele kahtlustele vastas naine, et ta isegi ei kavatse enda aega nii rumalale küsimusele raisata.

Samal ajal on ka Elle Macpherson Pittiga aega veetnud. Neid nähti koos Hollywoodis kohtingul, kus naine muudkui katsus Pitti ja oli näha, et nad flirtisid teineteisega. Paar tutvus 1999. aastal sarja «Friends» võtetel, kui Pitt oli abielus veel Jennifer Anistoniga. Kuuldused Pitti ja Macphersoni ühisest ajaveetmisest tulevad joonelt pärast seda, kui naine oma miljonärist abikaasast lahutas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles